Sax & Strings

  • Ensemble   /   Groninen
  • #Jazz
  • Klinkt als Gershwin, Glen Miller

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Sax & Strings

Check beschikbaarheid
Sax & Strings, Jazz ensemble

Jazzy gitaarakkoorden onder een zwoele saxofoon; dat is het geluid van Sax&Strings. Koen Hendriks begeleidt op de gitaar met zorgvuldig uitgekozen akkoorden en geïntegreerde baslijntjes Maaike van der Meulen, die de bekende thema's afwisselt met swingende solo's. We hebben een avondvullend repertoire, ondere andere bestaande uit nummers van Duke Ellington, Gerschwin, Jobim, Sonny Rollins en jazz standards zoals Autumn Leaves, 'Round midnight, I Say a little Prayer, Pennies from Heaven, Petite Fleur en In the Mood. Onze muziek is zeer geschikt als muzikale omlijsting tijdens bijvoorbeeld recepties, bruiloften, symposia, (verjaardags)feesten, buitenevenementen of tijdens een diner of borrel. Met deze gezellige muziek hebben we al bij veel evenementen de sfeer kunnen verhogen. Bent u al nieuwsgierig? Luister dan hier naar enkele fragmenten. We hebben slechts een kleine ruimte nodig en zijn op en af gebroken in zeer korte tijd. Graag tot ziens!

Muziek

Ballad - Bob Mintzer

SUnny

The girl from Ipanema

Reviews

Boek Sax & Strings en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Sax & Strings, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Flu

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sax & Strings

Sax & Strings is een ensemble uit Groninen. Sax & Strings speelt muziek in de stijlen Jazz. Sax & Strings heeft sinds de inschrijving op 22/09/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sax & Strings klinkt als: Gershwin, Glen Miller. Het repertoire van Sax & Strings bestaat uit alleen covers.

Sax & Strings hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.