Sax and Tracks

  • DJ   /   Leuth
  • #Jazz #Soul #Pop
  • Klinkt als relaxed soul jazz funky blue note late night sax & dance

Indicatie €450 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Sax and Tracks

Check beschikbaarheid
Sax and Tracks, Jazz, Soul, Pop dj

Sax and tracks, een saxofonist met z'n mobiele dj booth, geeft ieder klein feest de warmte en sfeer die het nodig heeft! Budgetvriendelijk en volledig zelfverzorgend. Met beperkte ruimte inname past deze swingende act op bijna iedere locatie. Functioneel, met iPad, en dus spotify multi style music, waarbij Toon Meijer met z’n sax aan het roer staat en de tracks soulfull bewaakt. Naast de iPad is de draaitafel onontbeerlijk. Retro en tóch hip; twee werelden in funky harmonie. Waar is dat feestje? Voor meer info : toonmeijer.nl. De video hieronder laat in de breedte zien wat er mogelijk is; van background music tot 'in the spotlight' , van relaxed tot dans.
NB: Toon Meijer is als saxofonist ook solo, dus los van deze '2-in-1'act, te boeken, bv extra bij een live band of DJ. Alle prijzen in overleg.

Muziek

Eind Demo Sax & Tracks - wi...

Back Jack-do it again-Toon ...

don't it make my brown eyes...

Foto's

Reviews

Sax and Tracks heeft nog geen reviews.

Contact

Sax and Tracks, Jazz, Soul, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Toon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sax and Tracks

Sax and Tracks is een DJ uit Leuth. Sax and Tracks draait muziek in de stijlen Jazz, Soul & Pop. Sax and Tracks heeft sinds de inschrijving op 05/04/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sax and Tracks klinkt als: relaxed soul jazz funky blue note late night sax & dance. Het repertoire van Sax and Tracks bestaat uit covers en eigen werk.

Sax and Tracks hanteert een richtprijs van €450 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.