SAME

  • Band   /   Utrecht
  • #Pop #Jazz #Akoestisch
  • Klinkt als Sting, The Beatles, The Beach Boys, Gregory Porter, Norah Jones

Indicatie €600 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar SAME

Check beschikbaarheid
SAME, Pop, Jazz, Akoestisch band

De band SAME is als een cocktail. Ze mengen verschillende muzikale smaken, stijlen en liedjes waardoor er frisse nieuwe arrangementen ontstaan uit het bekende pop en jazz repertoire. De ingrediënten van SAME zijn Elaine Hakkaart op zang, Stan Verstegen op toetsen, Anosh ter Haar op contrabas en Marc Sentenie op drums. Samen weten zij een warm, compleet en akoestisch geluid neer te zetten.

SAME bestaat uit vier jonge muzikanten die elkaar vorig jaar hebben ontmoet op het Conservatorium Utrecht. De band ontstond vanuit de bandlessen op school, maar na enthousiaste reacties van zowel docenten als medestudenten, veel plezier tijdens de repetities en ambities om meer op te treden, besloten ze door te gaan als band. Met de akoestische bezetting van zang, piano, contrabas en drums stoppen ze nummers uit allerlei verschillende genres in de blender en maken ze er een frisse en fruitige cocktail van, waarin o.a. jazz, pop, folk en klassieke elementen te proeven zijn. Onder meer nummers van Sting, Paul Simon, Jimi Hendrix en the Beatles zullen de revue passeren, maar ook eigen repertoire zal gespeeld worden. Herkenning voor iedereen, maar op geheel eigen wijze.

Muziek

50 Ways To Leave Your Lover...

It Might As Well Be Spring ...

Wind Cries Mary - Jimi Hend...

Foto's

Reviews

Boek SAME en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

SAME, Pop, Jazz, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Elaine

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SAME

SAME is een band uit Utrecht. SAME speelt muziek in de genres Pop, Jazz & Akoestisch. SAME heeft sinds de inschrijving op 04/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SAME klinkt als: Sting, The Beatles, The Beach Boys, Gregory Porter, Norah Jones. Het repertoire van SAME bestaat uit covers en eigen werk.

SAME hanteert een richtprijs van €600 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.