Royal House

  • Band   /   Groningen
  • #Rock #Hard Rock #Coverband
  • Klinkt als Deep Purple, Foo Fighters, Pearl Jam, Jimi Hendrix, Muse, Rage Against The Machine, U2, Arctic Monkeys, The Doors

Indicatie €300 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Royal House

Check beschikbaarheid
Royal House, Rock, Hard Rock, Coverband band

Royal House speelt rock covers van alle tijden! Door de veelzijdige stem van Saikat Chatterjee, de stevige gitaarpartijen van Erik de Jonge en de strakke ritme sectie van Hugo Borst, Mark Knijff en Gert Jan Schipper (her)beleef je 60 jaar aan rockmuziek.

De band speelt muziek van de oudere bands als The Doors, Deep Purple en Jimi Hendrix tot aan Pearl Jam, Muse en Foo Fighters. Hoewel er covers gespeeld worden zal Royal House een eigen draai geven aan de nummers, zowel voorbereid als spontaan op het podium. Hierdoor is elke uitvoering uniek!

Muziek

Suzie Q

Dani California

All Right Now

Reviews

Boek Royal House en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Royal House, Rock, Hard Rock, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Royal House

Royal House is een band uit Groningen. Royal House speelt muziek in de genres Rock, Hard Rock & Coverband. Royal House heeft sinds de inschrijving op 20/09/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Royal House klinkt als: Deep Purple, Foo Fighters, Pearl Jam, Jimi Hendrix, Muse, Rage Against The Machine, U2, Arctic Monkeys, The Doors. Het repertoire van Royal House bestaat uit alleen covers.

Royal House hanteert een richtprijs van €300 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.