Rose Marin

  • Soloartiest   /   Haarlem
  • #Pop #Country #Easy Listening
  • Klinkt als Cody Jinks, Jason Isbell, Tracy Chapman, Jack Johnson, John Mayer

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Rose Marin

Check beschikbaarheid
Rose Marin, Pop, Country, Easy Listening soloartist

"De muziek van Rose Marin is te omschrijven als een fusie van folk, pop en country. Met haar kleurrijke stem en manier van spelen, brengt Rose Marin deze elementen bij elkaar en creëert zo een unieke sound. Haar krachtige persoonlijkheid wordt vertaald naar een dynamische set waarin ruimte is voor verschillende klanken. Geïnspireerd door Jason Isbell, Ziggy Alberts en de countrysound van Cody Jinks, weet Rose Marin op een vrije manier feilloos de gevoelige snaar te raken.''

Mijn naam is Rose Marin, singer-songwriter uit Haarlem. Ik ben al jaren bezig met optreden en vind het dan ook altijd leuk om op nieuwe plekken te komen. Om jullie een beter beeld te geven van mij en mijn muziek, bij deze een korte samenvatting van wat hoogtepunten uit mijn muzikale carrière tot dusver.

In 2012 trad ik voor de eerste keer op en ik ben sinds dien is niet gestopt. Ik speel dan ook regelmatig op festivals, bruiloften, radio, in restaurants en op andere events. Zo heb ik bijvoorbeeld in 2015 en 2016 op Woodlands Festival in Bergen gespeeld en stond ik in 2016 en 2017 op Surfana Festival in Bloemendaal aan Zee. In 2016 heb ik meegedaan aan het landelijke traject genaamd Popsport, waarmee ik tijdens de Final Showcase in Q-Factory in Amsterdam stond. Op nieuwjaarsdag 2017 trapte ik af op NPO Radio 2, bij Leo Blokhuis. Sinds kort doe ik ook gigs buiten Nederland. Zo heb ik in Engeland en op Formentera gespeeld. Ook doe ik in de zomermaanden regelmatig aan busking op de straten van Alkmaar. Ook heb ik meegedaan aan de Blind Auditions van The Voice Of Holland 2018.
Tenslotte ben ik momenteel ook bezig met een studie zang aan het conservatorium in Haarlem.

Muziek

Moving On (Original)

What Are You Listening To (...

When You Fall (Original)

Reviews

Boek Rose Marin en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Rose Marin, Pop, Country, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rosemarijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rose Marin

Rose Marin is een solo-artiest uit Haarlem. Rose Marin maakt vooral muziek in de genres Pop, Country & Easy Listening. Rose Marin heeft sinds de inschrijving op 28/11/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rose Marin klinkt als: Cody Jinks, Jason Isbell, Tracy Chapman, Jack Johnson, John Mayer. Het repertoire van Rose Marin bestaat uit covers en eigen werk.

Rose Marin hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.