Rose-île

Indicatie €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Rose-île

Check beschikbaarheid
Rose-île, Chanson, Tango, Easy Listening band

Rose-île maakt een keuze uit de vele mooie liederen uit het Spaanstalige-, Franse-, Duitse- en Jiddische repertoire. Gevoelige muziek om bij weg te dromen, te dansen of gewoon om van te genieten.

Zangeres Toetie Rijnaard heeft in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd. Zij zong in diverse groepen en deelt nu deze rijke ervaring met de huidige begeleiders. Haar warme stem past uitstekend bij de mooie klankkleur van de instrumenten. Deze worden bespeeld door : Theo Worm klarinet en gitaar, Gérard Baldeo gitaar en basgitaar en Nico Hoogland accordeon.

Muziek

Adio Querida

Petite Fleur

Mi Ranchito

Reviews

Rose-île heeft nog geen reviews.

Contact

Rose-île, Chanson, Tango, Easy Listening band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Toetie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rose-île

Rose-île is een band uit Arnhem. Rose-île speelt muziek in de genres Chanson, Easy Listening & Tango. Rose-île heeft sinds de inschrijving op 01/11/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rose-île klinkt als: Franse chansons, Spaans, Duits en Jiddish. Het repertoire van Rose-île bestaat uit covers en eigen werk.

Rose-île hanteert een richtprijs van €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.