Rose

  • Soloartiest   /   Breda
  • #R&B #Soul #Jazz
  • Klinkt als Jorja Smith, Rihanna,H.E.R.,Lauryn Hill, Erykah Badu, Khalid, Sade, Beyonce, Alicia Keys, Amy Winehouse

Indicatie €150 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Rose

Check beschikbaarheid
Rose, R&B, Soul, Jazz soloartist

Rose zingt sinds zij 9 jaar oud is. Al snel was het voor haar duidelijk dat zij van zingen haar beroep wilde maken. Zij werkt dan ook hard om deze droom realiteit te maken. Haar muziekstijl varieert in de stijlen (neo)soul, R&B,hiphop,popmuziek en jazz. Rose is een erg creatieve zangeres. Zij weet bestaande nummers creatief om te toveren tot haar eigen unieke versies. Daarnaast schrijft zij eigen nummers in R&B en neosoul. Het doel van Rose met het maken van muziek is vooral anderen motiveren en hen energie geven altijd door te gaan voor wat zij willen bereiken. Haar motto is dan ook: Niets is onmogelijk. Deze boodschap draagt zij uit via haar muziek.Het is haar doel zoveel mogelijk mensen te raken en te inspireren met haar muziek vol positieve vibes en kracht.

Reviews

Boek Rose en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Rose, R&B, Soul, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rosana

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rose

Rose is een solo-artiest uit Breda. Rose maakt vooral muziek in de genres R&B, Soul & Jazz. Rose heeft sinds de inschrijving op 30/08/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rose klinkt als: Jorja Smith, Rihanna,H.E.R.,Lauryn Hill, Erykah Badu, Khalid, Sade, Beyonce, Alicia Keys, Amy Winehouse. Het repertoire van Rose bestaat uit alleen covers.

Rose hanteert een richtprijs van €150 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.