Roots Palmera

Indicatie €600 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Roots Palmera

Check beschikbaarheid
Roots Palmera, Rock, Reggae, Wereldmuziek band

Wat begonnen is als een klein project in 2015 heeft zich snel ontwikkeld tot een warme golf aan positieve energie en een goede dosis muzikaliteit dat de kern vormt binnen Roots Palmera. Het grootste deel van de band komt uit Aruba waardoor hun muziek een Reggae-Caribische swing heeft. Hun positieve zomerse “feel” en “catchy” melodieën garandeert dat je in beweging komt en een glimlach op je gezicht krijgt!

Roots Palmera heeft in een korte tijd op bekende podia’s en festivals gestaan waaronder; Paradiso, Melkweg, Edelwise Festival, de Uitmarkt en Kwaku. Als finalist bij “de Amsterdamse Popprijs 2015” werd Roots Palmera door de juryleden omschreven als een “Fijne strakke band in een genre dat makkelijk in het gehoor ligt” en “Deze band kan op elk festival terecht, maakt er echt een feestje van en is heel goed weg te zetten in de markt”. Dit laatste is ook gebleken toen Roots Palmera de Amsterdamse Popprijs 2015 heeft mogen afsluiten en een volle Melkweg wist mee te krijgen in hun aanstekelijke nummers en swing.

Kortom: Reggae-Caribische tunes, dus dansen!

Roots Palmera is all about fun! Your energy gives us energy. So let’s dance!

Muziek

The Caribbean One

Pick & Choose

Tell Me

Reviews

Boek Roots Palmera en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Roots Palmera, Rock, Reggae, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marc

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Roots Palmera

Roots Palmera is een band uit Amsterdam. Roots Palmera speelt muziek in de genres Rock, Reggae & Wereldmuziek. Roots Palmera heeft sinds de inschrijving op 15/08/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Roots Palmera klinkt als: Reggae Caribische-fusion. Het repertoire van Roots Palmera bestaat uit alleen eigen werk.

Roots Palmera hanteert een richtprijs van €600 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.