RoMi Cage

Indicatie €500 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar RoMi Cage

Check beschikbaarheid
RoMi Cage, Akoestisch, Country, Singer-songwriter band

In 2015 vertrok RoMi Cage naar Los Angeles om daar hun debuut album op te nemen met 8-voudig Grammy Award winning producer Joe Chiccarelli. Hun project werd gesteund door meer dan 350 sponsoren. In september van dat jaar werd de over hen gemaakte documentaire 'Onderweg' vertoond op Internationaal filmfestival FilmbytheSea. 2 maanden later werd hun album gepresenteerd in Paradiso Amsterdam.
RoMi Cage brengt philosoftpop: gelaagde popmuziek met hier en daar een randje geïnspireerd door John Mayer, Fleetwood Mac en Sarah Bareilles. De thema's hoop, geloof en liefde lopen als een rode draad door hun muziek heen en omschrijven alle vraag- en uitroeptekens van het leven.

Muziek

Hope Rises Like Dust

Where Do You Go

Who We Really Are

Reviews

Boek RoMi Cage en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

RoMi Cage, Akoestisch, Country, Singer-songwriter band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Romy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over RoMi Cage

RoMi Cage is een band uit Middelburg. RoMi Cage speelt muziek in de genres Akoestisch, Country & Singer-songwriter. RoMi Cage heeft sinds de inschrijving op 15/03/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van RoMi Cage klinkt als: Sarah Bareilles, Ilse de Lange, John Mayer, . Het repertoire van RoMi Cage bestaat uit covers en eigen werk.

RoMi Cage hanteert een richtprijs van €500 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.