Romantic Warriors Combo

  • Band   /   Alkmaar
  • #Soul #Jazz
  • Klinkt als Ella Fitzgerald, Fay Claasen, Diana Krall

Indicatie €400 - €1350

Stuur een persoonlijk bericht naar Romantic Warriors Combo

Check beschikbaarheid
Romantic Warriors Combo, Soul, Jazz band

Romantic Warriors is in 2010 als jazzduo opgericht door gitarist Ronald en zangeres Marcia Weel. In 2012 besluiten zij hun duo uit te breiden naar een combo met Daniël Gueli op contrabas en Gerard Asselman op drums. De vier muzikanten kennen elkaar al vele jaren en hebben samen in meerdere formaties verschillende muziekstijlen gespeeld.

Vanaf januari 2017 wordt het Romantic Warriors combo uitgebreid met pianist Jasper van der Molen, een geweldige aanwinst! (nieuw beeld- en geluidsmateriaal wordt binnenkort toegevoegd)

Het Romantic Warriors combo geeft op geheel eigen wijze gehoor aan diverse jazz standards: zowel ballads, swingnummers als bossa nova’s komen aan bod. Daarnaast is er ook plaats voor enkele mooie soulnummers waaraan deze “Stijders voor de romantiek” een jazzy sound hebben gegeven....heerlijke muziek voor de meest uiteenlopende gelegenheden!

Muziek

One Note Samba

Feel Like Making Love

I Remember You

Reviews

Boek Romantic Warriors Combo en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Romantic Warriors Combo, Soul, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marcia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Romantic Warriors Combo

Romantic Warriors Combo is een band uit Alkmaar. Romantic Warriors Combo speelt muziek in de genres Jazz & Soul. Romantic Warriors Combo heeft sinds de inschrijving op 15/04/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Romantic Warriors Combo klinkt als: Ella Fitzgerald, Fay Claasen, Diana Krall. Het repertoire van Romantic Warriors Combo bestaat uit alleen covers.

Romantic Warriors Combo hanteert een richtprijs van €400 - €1350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.