Marcia Bamberg Swing Quartet

  • Band   /   Obdam
  • #Gipsy #Swing #Jazz
  • Klinkt als Muziek á la Rosenberg Trio met zang, Avalon Jazzband

Indicatie €750 - €1350

Stuur een persoonlijk bericht naar Marcia Bamberg Swing Quartet

Check beschikbaarheid
Marcia Bamberg Swing Quartet, Gipsy, Swing, Jazz band

Gipsy jazz ten top!! Met Ronald Weel en John Ligthart op gitaar en Daniël Gueli op contrabas zingt Marcia Bamberg met veel passie de meest prachtige Franse en Engelse liedjes in de muziekstijl van Django Reinhardt, de grondlegger van de gipsyjazz muziek. De ‘gipsyjazz’ of ook wel ‘gipsy swing’ muziek is in Nederland bekend geworden door onder andere het Rosenberg Trio.

Het grootste deel van het repertoire van het Marcia Bamberg Swing Quartet komt oorspronkelijk uit de jaren ´20, ´30 en ´40 en is destijds geschreven voor diverse musicals en films. Door artiesten als Fats Domino, Billy Holiday, The Andrew Sisters, Frank Sinatra, Yves Montand en Edith Piaf zijn veel van deze liedjes wereldberoemd geworden.

In die eerste helft van de 20ste eeuw is deze muziek ook terecht gekomen bij de uiterst muzikale zigeuner families die de wereld rondreisden en, tot op de dag van vandaag, hun versies van deze liedjes spelen. Hun specifieke muziekstijl nodigt uit tot dansen en zorgt voor veel vrolijkheid en romantiek, waardoor het publiek zich al snel op een terrasje in met mooie Parijs waant…

Muziek

Joseph Joseph

La vie en rose

Bei mir bist du shön

Reviews

Boek Marcia Bamberg Swing Quartet en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Marcia Bamberg Swing Quartet, Gipsy, Swing, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marcia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marcia Bamberg Swing Quartet

Marcia Bamberg Swing Quartet is een band uit Obdam. Marcia Bamberg Swing Quartet speelt muziek in de genres Gipsy, Swing & Jazz. Marcia Bamberg Swing Quartet heeft sinds de inschrijving op 15/04/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marcia Bamberg Swing Quartet klinkt als: Muziek á la Rosenberg Trio met zang, Avalon Jazzband. Het repertoire van Marcia Bamberg Swing Quartet bestaat uit alleen covers.

Marcia Bamberg Swing Quartet hanteert een richtprijs van €750 - €1350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.