Rodney Robin

  • Soloartiest   /   Klazienaveen
  • #Country
  • Klinkt als Bakersfieldsound Merle haggard Luke combs Country Americana

Indicatie €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Rodney Robin

Check beschikbaarheid
Rodney Robin, Country soloartist

Hallo! Allemaal
Ik ben rodney robin 30 jaar!

Al heel jong werd ik gegrepen door de Country muziek en vooral door de Bakersfieldsound om dat het zo puur en intens kan zijn! Jaren later kwam ik er ook nog eens achter dat ik aardig kon zingen ik ben begonnen om van alles te gaan zingen maar al heel snel kwamen we er achter dat ik echt een ultieme Country stem heb met de juiste country Twang hoe ze dat zo mooi noemen. Ik ben mij toen helemaal gaan focussen op de Country muziek en op mijn 16e kwam ik met de Bakersfieldsound in aanraking zo als de bekende Bakersfieldsound zangers Merle Haggard en Buck Owens dat muziek trok mij echt ontzettend aan!
In 2019 heb ik mijn eerste Single opgenomen Met de naam Phone in heaven en als 2e nummer The running kind van Merle haggard.
wat mij als Country Zanger uitzonderlijk maakt is dat ik mijn eigen sound heb ik probeer altijd van een covers songs een sausje van Rodney Robin er
Over te gieten !

Muziek

Two Sparrow in A hurricane

Hurt

Rollercoaster

Reviews

Boek Rodney Robin en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Rodney Robin, Country soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rodney

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rodney Robin

Rodney Robin is een solo-artiest uit Klazienaveen . Rodney Robin maakt vooral muziek in de genres Country. Rodney Robin heeft sinds de inschrijving op 15/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rodney Robin klinkt als: Bakersfieldsound Merle haggard Luke combs Country Americana . Het repertoire van Rodney Robin bestaat uit alleen covers.

Rodney Robin hanteert een richtprijs van €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.