Roda da Holanda

  (1)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Samba #Soul
  • Klinkt als Jorge Ben, Trio Mocoto, Sergio Mendes
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €900 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Roda da Holanda

Check beschikbaarheid
Roda da Holanda, Samba, Soul band

Wat begon als een concept voor een feestje is inmiddels uitgegroeid tot een vaste groep; Roda da Holanda.
Roda da Holanda heeft zich de afgelopen twee jaar ontwikkeld tot een onweerstaanbaar swingende groep muzikanten. Hun optredens zijn inmiddels een begrip in het Amsterdamse uitgaans- en evenementencircuit. Roda da Holanda staat voor heel hard swingende Braziliaanse live muziek, gezelligheid, dansen en het samen delen van mooie momenten!
Grote inspiratie voor Roda da Holanda is de ‘roda de samba’ zoals die in Rio de Janeiro, Brazilië, heel veel voorkomt op straat, pleintjes en terrasjes. Typisch daarbij is dat muzikanten en publiek bijna één zijn. De muzikanten zitten rondom een tafel. Jij als luisteraar staat daaromheen. Je staat als het ware bijna ín de muziek. Dit unieke concept heeft als inspiratie gediend voor de optredens van Roda da Holanda.

Muziek

Vou Deitar e Rolar

Acreditar

Brasil Pandeiro

Reviews

Door op 05/11/2018

Samen met Spaces hebben we Roda da Holanda geboekt voor het festival Sound of Spaces, en wat maakte ze een feest! Met de tafel in het midden zorgen zij voor een unieke opstelling om de feestelijke muziek over te brengen. Een absolute aanrader als je iets speciaals zoekt voor jouw evenement!

Contact

Roda da Holanda, Samba, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Vincent

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Roda da Holanda

Roda da Holanda is een band uit Amsterdam. Roda da Holanda speelt muziek in de genres Samba & Soul. Roda da Holanda heeft sinds de inschrijving op 09/10/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Roda da Holanda klinkt als: Jorge Ben, Trio Mocoto, Sergio Mendes. Het repertoire van Roda da Holanda bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Roda da Holanda krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Roda da Holanda hanteert een richtprijs van €900 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.