Risky Roads

  (3)
  • Band   /   Utrecht
  • #Blues #Rock 'n Roll
  • Klinkt als Joe Bonamassa, James Brown, John Mayer etc.
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €1250 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Risky Roads

Check beschikbaarheid
Risky Roads, Blues, Rock 'n Roll band

De Utrechtse band Risky Roads maakt scheurende blues die het beste van classic rock en pop in zich verenigt. Met hun eerste EP “Risky Roads” (2019) op zak, tourt de band dit voorjaar door het land. Nederland kan niet meer ontkomen aan de melodieuze blues gitaarlijnen, de lucht verschuivende ritmesectie en het mega vocalen bereik. De versterkers gaan op standje “BLAZEN”.

De band is opgericht in 2017 door de leden Robin Buijs (vocalen), Melle Eulderink ( gitaar), Kevin Clerence ( basgitaar) en Joep Lensen ( drums). Naast dat de ze in een korte tijd al veel shows hebben mogen geven op bekende podia als: Tivoli Vredenburg, Db’s Utrecht, P3 Purmerend en Festival Hrieps, hebben zij 8 maart (2019) hun eerste EP gelanceerd tijdens de release show in een bom volle Azotod in de Meern. Kort om, ons kleine kikkerlandje is nog lang niet af van Risky Roads…

Muziek

Another Day Live Session

New Day Yesterday Live

I Rather Go Blind Live

Reviews

Door op 03/04/2019

Een jonge band met een volwassen sound! Heel actief op het podium en een zangeres met een te gekke stem. Altijd een succes!

Door op 31/03/2019

Geweldig!

Door op 28/02/2019

RIsky Roads verzorgde een optreden tijdens de afterborrel van de Sportprijs Utrecht 2018. Wij zijn erg tevreden. Het contact verliep goed en alle afspraken zijn nagekomen. Het optreden zorgde voor sfeer en maakte de borrel compleet.

Contact

Risky Roads, Blues, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeffrey

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Risky Roads

Risky Roads is een band uit Utrecht. Risky Roads speelt muziek in de genres Blues & Rock 'n Roll. Risky Roads heeft sinds de inschrijving op 27/01/2019 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Risky Roads klinkt als: Joe Bonamassa, James Brown, John Mayer etc.. Het repertoire van Risky Roads bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Risky Roads krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Risky Roads hanteert een richtprijs van €1250 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.