Richard Seba

  (2)

Indicatie €100 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Richard Seba

Check beschikbaarheid
Richard Seba, Singer-songwriter, Fingerstyle, Akoestisch soloartist

Boom van een vent met kleine liedjes, dat is Richard Seba. Deze Utrechter laat zich inspireren door onder meer Fink, YORI en Glen Hansard. Eind 2016 lanceerde hij zijn laatste EP, getiteld Fold You A Plane, waarna hij flink wat podia aandeed. Richard Seba vult de ruimte met zijn warme stem en fijne gitaartokkels. De liedjes van zijn EP zijn gaan zitten als zijn lievelingsjas, wat in de zomer van 2017 werd opgemerkt tijdens de ADS Singer Songwriter Contest. Richard Seba ging er met de eerste prijs vandoor en toerde aansluitend door zeven Europese landen. Om nieuwe inspiratie op te doen, doet Richard Seba schrijfsessies met verschillende mensen en werkt hij aan nieuwe liedjes. Ondertussen is hij regelmatig op de podia te vinden om zijn verhalen te bezingen.

Muziek

Fold You A Plane

She

Break The Waves

Reviews

Door op 26/03/2018

Contact verliep erg soepel. Optreden was goed en Richard was vriendelijk en meedenkend.

Door op 27/09/2017

Het was een sfeervol en intiem optreden met mooie zelfgeschreven liedjes. Richard is een fijne persoonlijkheid met wie het contact soepel verloopt.

Contact

Richard Seba, Singer-songwriter, Fingerstyle, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Richard

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Richard Seba

Richard Seba is een solo-artiest uit Utrecht. Richard Seba maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Fingerstyle & Akoestisch. Richard Seba heeft sinds de inschrijving op 08/09/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Richard Seba klinkt als: Glen Hansard, The Tallest Man On Earth, John Mayer. Het repertoire van Richard Seba bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Richard Seba krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Richard Seba hanteert een richtprijs van €100 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.