Rhyme Time

  • Band   /   Almere
  • #Hip Hop
  • Klinkt als Run DMC, Eminem, M.O.P, snoop Dogg, Beastie Boys, Dr. Dre, MC Hammer, Pete Rock, Pharcyde, 50 cent, Coolio e.a.

Indicatie €1100 - €1700

Stuur een persoonlijk bericht naar Rhyme Time

Check beschikbaarheid
Rhyme Time, Hip Hop band

Rhyme Time. Een negenkoppige formatie met een liefde voor hiphop van toen en nu brengen een ode aan hiphop. Al jullie favoriete klassiekers, live met volledige bandbezetting uitgevoerd. Van Run DMC tot Snoop Dogg. Van De La Soul tot Eminem. Van Busta Rhymes tot 50 Cent, maar natuurlijk ook foute klassiekers als ‘Ice ice baby’ en ‘Can’t touch this’. Kortom, een act om niet te missen.

U kunt Rhyme Time boeken voor acts van 30 minuten tot een avondvullend programma. De setlijst bestaat uit diverse medleys van 6 tot 15 hiphop tracks. De medleys zijn thematisch samengesteld, op basis van stijl, artiesten en perioden, zodat de setlijst zo goed mogelijk kan aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever en het publiek. Het samenstellen van de setlijst kan eventueel in overleg. Daarnaast is het ook mogelijk om verzoeknummers aan de act toe te voegen

Muziek

Live Audiosample 2

Live Audiosample 1

Live Audiosample 3

Reviews

Boek Rhyme Time en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Rhyme Time, Hip Hop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chedi

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rhyme Time

Rhyme Time is een band uit Almere. Rhyme Time speelt muziek in de genres Hip Hop. Rhyme Time heeft sinds de inschrijving op 17/02/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rhyme Time klinkt als: Run DMC, Eminem, M.O.P, snoop Dogg, Beastie Boys, Dr. Dre, MC Hammer, Pete Rock, Pharcyde, 50 cent, Coolio e.a.. Het repertoire van Rhyme Time bestaat uit alleen covers.

Rhyme Time hanteert een richtprijs van €1100 - €1700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.