Revölvo

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Revölvo

Check beschikbaarheid
Revölvo, Heavy metal, Hard Rock, Punk band

Revölvo: whisky, kerosine en vlammen!

Wat krijg je als je Motörhead, Anthrax, S.O.D. en Billy Idol in een oud whiskeyvat giet, besprenkelt met kerosine en er een kwartet Brabantse rockveteranen een vlammende eigen sound overheen laat jagen? Juist, Revölvo, de explosieve no nonsense band uit West-Brabant.
Revölvo is een eigenzinnig samenraapsel van bandleden die hun sporen verdienden bij de roemruchte formaties als Speedcocks, Powerized, Southern Way en Hilton Dive. Een combinatie die bij voorbaat garant staat voor een flinke dosis mentale kortsluiting op het podium, met een stevige en afwisselende set van traag stompende en snel beukende songs! Da’s dus no compromise: vuisten in de lucht en meebrullen!
In 2009 knalden de rockers van Revölvo in vliegende vaart uit de startblokken. Ze maakten sindsdien naam en faam in het live circuit met een reeks daverende shows, onder meer met Peter Pan Speedrock, Vanderbuyst, Hardcore Superstar en Orange Goblin. Festival waar de heren o.a. speelden: Bevrijdingsfestival Wageningen, Dijkrock, Roadkill en het Deathcrew Festival in Hongarije. Dit festival leverde Revölvo een plek op, op de reservelijst van Sziget in 2016. Landelijke bekendheid verwierf de band met de jingles die ze componeerden en opnamen voor het tv-programma Gamekings van MTV.

In 2011 volgde de officiële release van de debuut-cd Older Wiser Louder. Ook 2012 was een succes met het uitkomen van twee videoclips. In 2013 wonnen ze de videowedstrijd met ‘Hellspawn Baby’ waardoor ze op Kabaal Am Gemaal stonden tijdens het Bevrijdingsfestival van Wageningen.
In 2014 volgde de release van het 2e album “The All Seeing Eye” met bijbehorende videoclip. Kort na de release moest drummer Vince, vanwege een verhuizing, helaas de band verlaten. Hij werd vervangen door Mike die tot de zomer van 2018 alle liveshows voor zijn rekening nam.
In 2018 worden diverse nieuwe nummers als download singles gereleased, deze worden medio 2018/ 2019 uitgebracht op o.a. vinyl. Revölvo heeft inmiddels een vaste drummer in de vorm van Jeff (ex Powerized). Met Jeff maakt Revölvo weer een flinke stap richting nieuwe songs en de (inter)nationale festivals en podia.

Muziek

Dying Every Drink

The All Seeing Eye

Coming to Your Town

Reviews

Boek Revölvo en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Revölvo, Heavy metal, Hard Rock, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Remco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Revölvo

Revölvo is een band uit Breda. Revölvo speelt muziek in de genres Heavy metal, Hard Rock & Punk. Revölvo heeft sinds de inschrijving op 11/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Revölvo klinkt als: Mötorhead, Anthrax, Peter Pan Speedrock, Billy Idol. Het repertoire van Revölvo bestaat uit alleen eigen werk.

Revölvo hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.