RedHotAndBlue

  • Band   /   Amersfoort
  • #Jazz #Rock #Blues
  • Klinkt als Hendrix, Bonamassa, Robben Ford, RedHotAndBlue

Indicatie €300 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar RedHotAndBlue

Check beschikbaarheid
RedHotAndBlue, Jazz, Rock, Blues band

Aldo Swager is leadgitarist en zanger van de uit Amersfoort afkomstige band "Red Hot And Blue". De voormalige keeper van onder meer Heerenveen en FC Twente, goed voor 271 wedstrijden in het betaalde voetbal, heeft zich toegelegd op het vertolken van nummers van onder meer Jimi Hendrix, Robben Ford, Joe Bonamassa en Stevie Ray Vaughan, goden van de (blues)gitaar. Aldo wisselt regelmatig zijn bestaan in Nederland af met het spelen in het buitenland.

Aldo heeft met Red Hot And Blue in diverse bezettingen gespeeld. Sinds 2012 wordt hij bijgestaan door de ervaren muzikanten Paula Bailly op basgitaar en Dwain van Dijk op drums.

Een optreden van Red Hot And Blue is een belevenis! Stevige blues met zo nu en dan een jazzy randje. Red Hot And Blue speelt altijd meeslepend en swingend, vol overgave en vooral recht uit het hart (raadpleeg onze agenda voor optredens).

Blues, zweet en tranen!

Muziek

Live 1

Stone Free

Live 2

Reviews

Boek RedHotAndBlue en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

RedHotAndBlue, Jazz, Rock, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - RedHotAndBlue

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over RedHotAndBlue

RedHotAndBlue is een band uit Amersfoort. RedHotAndBlue speelt muziek in de genres Rock, Blues & Jazz. RedHotAndBlue heeft sinds de inschrijving op 23/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van RedHotAndBlue klinkt als: Hendrix, Bonamassa, Robben Ford, RedHotAndBlue. Het repertoire van RedHotAndBlue bestaat uit covers en eigen werk.

RedHotAndBlue hanteert een richtprijs van €300 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.