Reckless Ruby

  • Band   /   Haarlem
  • #Rock #Blues #Jazz
  • Klinkt als Akkerman, Eric Johnson, KOTW, Hendrix, Allman Brothers, Mike Zito,

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Reckless Ruby

Check beschikbaarheid
Reckless Ruby, Rock, Blues, Jazz band

Reckless Ruby is een jonge Haarlemse Rock-Pop-Blues band, de leden draaien echter al veel langer mee in de Nederlandse muziekwereld en op internationale podia. De bands stijl is rock, rock-blues en ieder optreden wordt afgewisseld met een aantal leuke pop songs en instrumentals voor de broodnodige variatie. De band speelt 3 sets in kroegen en op kleine festivals (2 sets), maar ook op motor bijeenkomsten en levert een avondvullend programma met nummers uit een breed blues, rock en jazz repertoire. De band is absoluut geschikt voor een feest of een gezellige avond in het café waar een wat steviger band wordt gevraagd. Het is echter altijd swingen en ieder optreden eindigt in een groot feest en een tevreden publiek (en bar eigenaar).

Muziek

Messing with my Mind - Comp...

SRV - Composer: Eric Johnson

Docter Docter - Composer:KOTW

Reviews

Reckless Ruby heeft nog geen reviews.

Contact

Reckless Ruby, Rock, Blues, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frank

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Reckless Ruby

Reckless Ruby is een band uit Haarlem. Reckless Ruby speelt muziek in de genres Rock, Blues & Jazz. Reckless Ruby heeft sinds de inschrijving op 18/05/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Reckless Ruby klinkt als: Akkerman, Eric Johnson, KOTW, Hendrix, Allman Brothers, Mike Zito, . Het repertoire van Reckless Ruby bestaat uit covers en eigen werk.

Reckless Ruby hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.