Stone Free

  • Band   /   Haarlem
  • #Rock #Blues #Jazz
  • Klinkt als Jimmy Hendrix, Cream, Allman Brothers, Eric Johnson, Stevie

Indicatie €300 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Stone Free

Check beschikbaarheid
Stone Free, Rock, Blues, Jazz band

Stone Free speelt muziek in de stijl van Jimmy Hendrix en zijn tijdgenoten. Stone Free mag gerust een powertrio worden genoemd, alhoewel de band vaak ook gebruik maakt van gastmuzikanten op sax en toetsen. De 3 muzikanten (ex-Hobo String Band, ex-BBC Band, ex-Crossfire) zijn zeer ervaren en weten hoe je de muziek van de Jimmy Hendrix Experience moet spelen in zijn stijl en hoe je het altijd kritische publiek een mooie avond moet bezorgen.

Stone Free speelt de meest bekende songs van Hendrix maar speelt ook songs van zijn wereldberoemde tijdgenoten zoals The Free, Jeff Healey, Cream, Ten Years After en de Allman Brothers band. Bands die allemaal een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten en een stempel hebben gedrukt op de muziek geschiedenis van die tijd. En van nu.

Zonder meer mag gezegd worden dat een optreden van Stone Free een feest van herkenning is en goed valt bij het publiek. Omdat niets deze muziek overtreft.

Muziek

SRV by Eric Johnson

Docter docter by KOTW

Messing with my mind by KOTW

Foto's

Reviews

Stone Free heeft nog geen reviews.

Contact

Stone Free, Rock, Blues, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frank

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Stone Free

Stone Free is een band uit Haarlem. Stone Free speelt muziek in de genres Rock, Blues & Jazz. Stone Free heeft sinds de inschrijving op 18/05/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Stone Free klinkt als: Jimmy Hendrix, Cream, Allman Brothers, Eric Johnson, Stevie. Het repertoire van Stone Free bestaat uit alleen covers.

Stone Free hanteert een richtprijs van €300 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.