Reckless Ruby

  • Band   /   Haarlem
  • #Rock #Blues #Jazz
  • Klinkt als Akkerman, Eric Johnson, KOTW, Hendrix, Allman Brothers, Mike Zito

Indicatie €300 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Reckless Ruby

Check beschikbaarheid
Reckless Ruby, Rock, Blues, Jazz band

Reckless Ruby speelt pure bluesrock (met een jazzy touch) en is een muzikaal juweeltje dat ongepolijst durft te schitteren op het grensvlak van rock, blues en jazz. Met Ruby kun je rekenen op sfeervolle, swingende en stevige kroegmuziek: niet het overbekende en uitgekauwde repertoire, maar songs waar je je lekker bij voelt. Van die nummers die je leukste herinneringen oproepen en waar je voeten automatisch van in beweging komen. Muziek waar je graag met een biertje of wijntje in je hand met je vrienden van staat te genieten.

De kern: vijf muzikanten die hun instrument beheersen en niet bang zijn om hun vingers te branden aan virtuoze, maar vooral lekkere songs. Zangeres Daphne Jansen, bassist Cees van der Maat, gitarist Frank Deden, drummer Cor Nieuwpoort en Hammond speler Peter Bouw hebben elk in de loop van hun muzikale loopbaan een eindeloos mentaal archief opgebouwd barstensvol mooie nummers en daar put Reckless Ruby nu naar hartenlust uit.

De setlist laveert roekeloos tussen uitersten heen en weer: van Jimmy Hendrix tot Martin Miller, van Robben Ford tot Fleetwood Mac. Ook eigen nummers staan op het repertoire. De vier kernmuzikanten laten zich bij gelegenheid graag vergezellen door muzikale vrienden (op zang en tenor sax).

Muziek

Docter Docter - Composer: KOTW

Room335 - Composer: Larry C...

Messing with my Mind - Comp...

Reviews

Reckless Ruby heeft nog geen reviews.

Contact

Reckless Ruby, Rock, Blues, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frank

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Reckless Ruby

Reckless Ruby is een band uit Haarlem. Reckless Ruby speelt muziek in de genres Rock, Blues & Jazz. Reckless Ruby heeft sinds de inschrijving op 18/05/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Reckless Ruby klinkt als: Akkerman, Eric Johnson, KOTW, Hendrix, Allman Brothers, Mike Zito. Het repertoire van Reckless Ruby bestaat uit covers en eigen werk.

Reckless Ruby hanteert een richtprijs van €300 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.