Re-Load

  • Band   /   Heemskerk
  • #Rock #Pop #Allround
  • Klinkt als Herman Brood, Golden Earring, Kraantje Pappie, Green Day, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers en veel meer!

Indicatie €450 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Re-Load

Check beschikbaarheid
Re-Load, Rock, Pop, Allround band

Van dorpsfeesten naar podia in heel Nederland. Re-Load zet al sinds 2011 menig feest op zijn kop met heerlijke meezingers en eigenzinnige covers voor jong en oud. Een mix van uptempo en gevoelige liedjes laten de voetjes van de vloer gaan en zorgen ervoor dat je spontaan mee gaat zingen. Van rock tot pop en Nederlandse feestnummers, niks is te gek. Zelfs bij nummers waarvan je het niet verwacht gaat het dak eraf. Een avondje met Re-Load zul je dan ook niet zo snel vergeten.

De band barst van het enthousiasme en weet dat als geen ander over te brengen op het publiek. Hierdoor zijn kreten als ‘we want more!’ onmisbaar tijdens een optreden.
Gewapend met een enthousiasmerende zanger, twee gitaristen, een bassist en een drummer, toert de band door Nederland om ieder festival, podium en kroeg de Re-Load feeling en een onvergetelijke avond te bezorgen.

Get yourself ready and be prepared to get reloaded!

Muziek

Twilight Zone

Reviews

Boek Re-Load en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Re-Load, Rock, Pop, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Re-Load

Re-Load is een band uit Heemskerk. Re-Load speelt muziek in de genres Rock, Pop & Allround. Re-Load heeft sinds de inschrijving op 25/02/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Re-Load klinkt als: Herman Brood, Golden Earring, Kraantje Pappie, Green Day, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers en veel meer!. Het repertoire van Re-Load bestaat uit alleen covers.

Re-Load hanteert een richtprijs van €450 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.