Re-Load

  • Band   /   Heemskerk
  • #Rock #Pop #Nederpop
  • Klinkt als Herman Brood, Golden Earring, Kensington, Green Day, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers en veel meer!

Indicatie €1000 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Re-Load

Check beschikbaarheid
Re-Load, Rock, Pop, Nederpop band

RE-LOAD is een uit vijf man bestaande rock coverband uit Heemskerk, in 2011 is de band opgericht in samenwerking met de Muziekschool Heemskerk. Samen hebben de mannen al vele kilometers gemaakt en hebben ze een groot aantal festivals, podia’s en kroegen betreed, om hun muzikaliteit te delen met de rest van Nederland! ‘WE WANT MORE!’

Wat je kan verwachten zijn covers van onder andere; Green Day, RHCP en Foo Fighters, maar ook; Herman Brood, De Dijk en zelfs Kraantje Pappie.. Wacht.. Wat? Ja echt! Maar dan net even anders, namelijk in onze eigen style. Hoe dat klinkt? Daar is denk ik maar één manier voor om achter te komen ;). SeeYaa!

Reviews

Re-Load heeft nog geen reviews.

Contact

Re-Load, Rock, Pop, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Re-Load

Re-Load is een band uit Heemskerk. Re-Load speelt muziek in de genres Rock, Pop & Nederpop. Re-Load heeft sinds de inschrijving op 25/02/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Re-Load klinkt als: Herman Brood, Golden Earring, Kensington, Green Day, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers en veel meer!. Het repertoire van Re-Load bestaat uit alleen covers.

Re-Load hanteert een richtprijs van €1000 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.