Re-Load

  • Band   /   Heemskerk
  • #Rock #Pop #Nederpop
  • Klinkt als Herman Brood, Golden Earring, Kensington, Green Day, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers en veel meer!

Indicatie €1000 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Re-Load

Check beschikbaarheid
Re-Load, Rock, Pop, Nederpop band

De energieke en eigenzinnige manier van coveren is hoe de band Re-Load sinds 2011 voortborduurt. Door vele plaatsen in Nederland heeft de band menig feest he-le-maal op zijn kop gezet met heerlijke meezingers die iedereen kent! Een mix van uptempo, liefdevolle en gevoelige meezingers, voor jong en oud, resulteert in een ervaring die je niet snel zal vergeten. ‘WE WANT MORE!’.

Reacties als: ‘Geweldig gasten, mensen zullen het over twee jaar nóg over dit feest hebben’ en ‘Heerlijk dat gasten van jullie leeftijd óók zulke nummers coveren’ k0men voorbij en dat is niet zonder reden. De band geeft ruimte om mee te zingen en mee te klappen, ook op nummers waarbij je het niet verwacht, wat ervoor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan en de haren geregeld los!

Covers bekend bij jong én oud! Gewapend met één bijzonder knappe zanger, twee gitaristen, een bassist en een drummer met een prachtige bos haar tourt de band door Nederland om elk festival, podium en kroeg de Re-Load feeling te bezorgen. Get yourself ready and be prepared to get RELOADED!

Verwacht heerlijke hitjes van onder andere Green Day, Kings of Leon en Red Hot Chili Peppers tot eigenzinnige ‘rocky’ versies van Kraantje Pappie & AVICCI! Alles opnoemen is een klein beetje veel maar je mag altijd de ultieme geheime repertoirelijst zien op de website: bandreload.com

Dus.. Heb je als zin in een feestje? Tot snel!

Reviews

Re-Load heeft nog geen reviews.

Contact

Re-Load, Rock, Pop, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Re-Load

Re-Load is een band uit Heemskerk. Re-Load speelt muziek in de genres Rock, Pop & Nederpop. Re-Load heeft sinds de inschrijving op 25/02/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Re-Load klinkt als: Herman Brood, Golden Earring, Kensington, Green Day, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers en veel meer!. Het repertoire van Re-Load bestaat uit alleen covers.

Re-Load hanteert een richtprijs van €1000 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.