Ranunculus & Daisies

Indicatie €200 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Ranunculus & Daisies

Check beschikbaarheid
Ranunculus & Daisies, Country, Pop, Akoestisch band

Ranunculus & Daisies bestaat uit Michel (gitaar, banjo, mandoline en zang), Nanneke (percussie en zang) en Suzanne (ukelele, percussie en zang). Wij zingen en spelen bekende en minder bekende liedjes die ons raken, uit verschillende tijden en genres. We coveren vooral pop- en countrysongs en overgieten die regelmatig met een typisch R&D-sausje. We komen goed tot ons recht in een akoestische setting of licht uitversterkt. De kracht van onze nummers zit hem vooral in de meerstemmige zang en eigen sound die we aan covers geven. We zijn te boeken voor feesten en partijen, maar spelen ook erg graag in een kroeg of op festivals.

Muziek

Creepin' in

I knew you were waiting for me

Ring of fire

Reviews

Boek Ranunculus & Daisies en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Ranunculus & Daisies, Country, Pop, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ranunculus & Daisies

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ranunculus & Daisies

Ranunculus & Daisies is een band uit Arnhem. Ranunculus & Daisies speelt muziek in de genres Akoestisch, Country & Pop. Ranunculus & Daisies heeft sinds de inschrijving op 10/03/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ranunculus & Daisies klinkt als: Country / Pop. Het repertoire van Ranunculus & Daisies bestaat uit alleen covers.

Ranunculus & Daisies hanteert een richtprijs van €200 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.