Radiant Wood

  (1)
  • Band   /   Doorwerth
  • #Pop #Latin #Wereldmuziek
  • Klinkt als Stevie Wonder, George Michael, Madonna, Herbie Hancock, An Lennox
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €250 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Radiant Wood

Check beschikbaarheid
Radiant Wood, Pop, Latin, Wereldmuziek band

Een gepassioneerde percussioniste en een enthousiaste saxofonist laten het hout van hun conga en sax-riet stralen. Met een unieke duo-versie van bekende pop-, funk- en latin-tunes wordt een natuurlijke en aangename sfeer gecreëerd. Akoestische muziek om heerlijk bij weg te dromen.

Muziek

Radiant Wood speelt Yo Siem...

Radiant Wood speelt Listen ...

Radiant Wood speelt La Isla...

Foto's

Reviews

Door op 30/08/2019

Bij het organiseren van een trouwfeest in de Orangerie van kasteel Rozendaal had ik in eerste instantie SaxOBeat benaderd. Toen ik voorstelde om de avond met rustige, intieme muziek te beginnen wees Hans me erop, dat dit goed aansloot op de andere, akoestische versie van de band: Radiant Wood. Mijn idee om dan beide bands na elkaar in te zetten werd iets verrast, en vervolgens creatief opgepakt. Naast het staand repertoire kon ik enkele weken voor het feest nog een paar verzoeknummers toevoegen, die vervolgens ook prima zijn ingepast. We konden hele goede afspraken maken over wanneer ze konden opbouwen, hoe de sound checks het feest niet zouden verstoren en op welke momenten de band zou spelen. SaxOBeat werd voorafgegaan door Radiant Wood, wat tot een zeer prikkelende en sfeervolle opbouw van de muziek leidde. Het professionele optreden van Radiant Wood leverde precies de goede sound en sfeer om van het diner verleid te worden over te gaan tot een swingend feest. Alles bij elkaar een uitstekend optreden van een onverwacht hoog niveau, een echte aanrader.

Contact

Radiant Wood, Pop, Latin, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Christine

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Radiant Wood

Radiant Wood is een band uit Doorwerth. Radiant Wood speelt muziek in de genres Pop, Latin & Wereldmuziek. Radiant Wood heeft sinds de inschrijving op 27/08/2019 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Radiant Wood klinkt als: Stevie Wonder, George Michael, Madonna, Herbie Hancock, An Lennox. Het repertoire van Radiant Wood bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Radiant Wood krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Radiant Wood hanteert een richtprijs van €250 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.