SaxOBeat

  (1)
  • Band   /   Doorwerth
  • #Chill out #Wereldmuziek #Electronic
  • Klinkt als Gare du Nord, maar eigenlijk een geheel eigen repertoire van lounge & world beats
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €350 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar SaxOBeat

Check beschikbaarheid
SaxOBeat, Chill out, Wereldmuziek, Electronic band

SaxOBeat brengt een unieke mix van jazzy saxofoonspel en warme conga- en percussieklanken op een basis van lounge- en world music loops. Deze unieke combinatie van live en elektronische muziek stimuleert je oor en oog. Een SaxOBeat-optreden zal je verrassen met zijn verscheidenheid aan prachtige klanken, wisselende muzikale perspectieven en een fijne ambiance.

Muziek

Liberty

Self-fulfilling Prophecy

Chill NY

Foto's

Reviews

Door op 30/08/2019

Vanaf het moment dat ik polste of SaxOBeat een trouwfeest in de Orangerie van kasteel Rozendaal zou kunnen opswingen was er een enthousiaste betrokkenheid. Naast het staand repertoire kon ik enkele weken voor het feest nog een paar verzoeknummers toevoegen, die vervolgens ook prima zijn ingepast. We konden hele goede afspraken maken over wanneer ze konden opbouwen, hoe de sound checks het feest niet zouden verstoren en op welke momenten de band zou spelen. SaxOBeat werd voorafgegaan door Radiant Wood, wat tot een zeer prikkelende en sfeervolle opbouw van de muziek leidde. Ook was er volle medewerking aan een op het laatste moment ingevoegd flamenco-optreden, wat voor de aanwezigen zo soepel verliep dat het een vaste act leek te zijn. De gasten konden de muziek niet weerstaan en na een half uur stond iedereen al voluit te dansen en te swingen. Het professionele optreden van SaxOBeat overtrof daarmee zowel in sound, in muziek, als in performance de verwachtingen ruimschoots. Een echte aanrader.

Contact

SaxOBeat, Chill out, Wereldmuziek, Electronic band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Christine

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SaxOBeat

SaxOBeat is een band uit Doorwerth. SaxOBeat speelt muziek in de genres Chill out, Wereldmuziek & Electronic. SaxOBeat heeft sinds de inschrijving op 03/01/2019 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SaxOBeat klinkt als: Gare du Nord, maar eigenlijk een geheel eigen repertoire van lounge & world beats. Het repertoire van SaxOBeat bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: SaxOBeat krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

SaxOBeat hanteert een richtprijs van €350 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.