Quinteto Connora

  • Ensemble   /   Delft
  • #Tango
  • Klinkt als Authentieke argentijnse tango

Indicatie €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Quinteto Connora

Check beschikbaarheid
Quinteto Connora, Tango ensemble

Quinteto Connora speelt authentieke en moderne Argentijnse muziek: tango’s, milongas en walsen. Muziek die ontstaan is in het nachtleven van Buenos Aires en die van daaruit dansvloeren en concertpodia over de gehele wereld heeft veroverd.

De leden van het ensemble maken muziek uit liefhebberij. De bezetting bestaat uit viool, piano, contrabas, gitaar en bandoneon, soms uitgebreid met altviool.

Zangeres Nora, de blikvanger van het orkest, is een echte Argentijnse, geboren in Buenos Aires, de stad van de tango. Zij zingt met authentieke passie. De vaak zeer poëtische teksten worden door haar diep in haar ziel gevoeld en dat weet zij over te brengen op het publiek.

Een belangrijk deel van het repertoire van Quinteto Connora bestaat uit muziek van Astor Piazzolla, de grote vernieuwer van de tango. Daarnaast staan ook stukken van andere componisten op het repertoire. Er worden zowel authentieke arrangementen gebruikt als moderne, die speciaal voor het orkest geschreven zijn.

Quinteto Connora inspireert haar publiek vaak tot dansen. De combinatie van zang, dans en muziek maakt de tango tot een unieke belevenis.

Muziek

A mi violin

Maria

Poema

Reviews

Boek Quinteto Connora en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Quinteto Connora, Tango ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Quinteto Connora

Quinteto Connora is een ensemble uit Delft. Quinteto Connora speelt muziek in de stijlen Tango. Quinteto Connora heeft sinds de inschrijving op 15/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Quinteto Connora klinkt als: Authentieke argentijnse tango. Het repertoire van Quinteto Connora bestaat uit alleen covers.

Quinteto Connora hanteert een richtprijs van €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.