Queenbees

  • Band   /   Utrecht
  • #Pop #Jazz #Soul
  • Klinkt als Aretha Franklin, Ed Sheeran, Pointer Sisters, Michael Jackson, Alicia Keys, Elton John, Beatles, Glen Miller, Lorde, Ella Fitzgerald

Indicatie €150 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar Queenbees

Check beschikbaarheid
Queenbees, Pop, Jazz, Soul band

De Queenbees zingen gloedvolle soul, gospel, jazz en pop én speciaal kerstrepertoire. De originele songs zijn soms herkenbaar en soms onherkenbaar omgezet naar verrassende meerstemmige uitvoeringen. Het geluid van de Queenbees is de samenklank van onze drie stemmen: warm, uitdagend en loepzuiver.

De Queenbees zijn graag de vrolijke noot op uw feestje of welkome aanvulling op uw receptie (kerst)ontbijt, -diner of -borrel.

Muziek

I'm dreaming of a White Chr...

Text me merry Christmas

Santa Baby

Reviews

Boek Queenbees en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Queenbees, Pop, Jazz, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Floor

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Queenbees

Queenbees is een band uit Utrecht. Queenbees speelt muziek in de genres Pop, Jazz & Soul. Queenbees heeft sinds de inschrijving op 23/08/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Queenbees klinkt als: Aretha Franklin, Ed Sheeran, Pointer Sisters, Michael Jackson, Alicia Keys, Elton John, Beatles, Glen Miller, Lorde, Ella Fitzgerald. Het repertoire van Queenbees bestaat uit alleen covers.

Queenbees hanteert een richtprijs van €150 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.