Qnøt

  • Band   /   Leende
  • #Rock #Pop #Dance
  • Klinkt als guus meeuwis, aretha franklin, blues brothers, doe maar, robbie williams, marco borsato, vengaboys, avicii, stray cats, andre hazes, de dijk, rolling stones

Indicatie €1950 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar Qnøt

Check beschikbaarheid
Qnøt, Rock, Pop, Dance band

Qnøt is een 9-koppige band, compleet met zanger, zangeres en blazerssectie, wat zorgt voor een mooie volle sound en de nodige leuke danspasjes. Kwaliteit en energie staan bij ons hoog in het vaandel en door onze specialiteit in medleys kun je in een mum van tijd alle toppers meezingen! Top 40, Golden Oldies, Soul, Dance, Rock, 70's, 80's, 90's, 00's... Het komt allemaal voorbij in een spetterende avondvullende show.

Muziek

Ska Medley

Fireball & Worth It

Hip Hop Medley

Reviews

Boek Qnøt en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Qnøt, Rock, Pop, Dance band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Qnøt

Qnøt is een band uit Leende. Qnøt speelt muziek in de genres Rock, Pop & Dance. Qnøt heeft sinds de inschrijving op 20/04/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Qnøt klinkt als: guus meeuwis, aretha franklin, blues brothers, doe maar, robbie williams, marco borsato, vengaboys, avicii, stray cats, andre hazes, de dijk, rolling stones. Het repertoire van Qnøt bestaat uit alleen covers.

Qnøt hanteert een richtprijs van €1950 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.