Pulze

  • Ensemble   /   Amsterdam
  • #A capella #Pop #Alternatief
  • Klinkt als A capella versies van Radiohead, Massive Attack, Jason Mraz, Van Dik Hout, Natasha Bedingfield, Kovacks, Imagine Dragons, Eefje de Visser, Adele, Coldplay

Indicatie €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Pulze

Check beschikbaarheid
Pulze, A capella, Pop, Alternatief ensemble

Pulze is een studentenkoor uit amsterdam. Het is een ambitieus koor dat sinds januari 2018 maandelijks optreedt. Het repertoire is veelzijdig en uiteenlopend. Het bestaat uit bekende pop muziek, maar ook alternatievere muziek. Wij zingen bijvoorbeeld Jessie J en Coldplay, maar ook Kovacks. De focus ligt op groove, samenklank, maar ook op presentatie. We hebben een choreograaf in dienst die ons helpt bij de performance. Tijdens de repetities ligt de focus tevens op het improviseren met de hele groep, dit kunnen wij ook laten zien (circle songs). Onze dirigent is Mark Hilgenkamp. Hij is afgestudeerd in lichte muziek en gespecialiseerd in a capella muziek. Bekijk de facebook, instagram en youtube voor extra informatie en filmpjes.

Muziek

Diggin' - Pulze

Radioactive - Pulze

Human - Pulze

Reviews

Boek Pulze en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Pulze, A capella, Pop, Alternatief ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hiske

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Pulze

Pulze is een ensemble uit Amsterdam . Pulze speelt muziek in de stijlen A capella, Pop & Alternatief. Pulze heeft sinds de inschrijving op 10/02/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Pulze klinkt als: A capella versies van Radiohead, Massive Attack, Jason Mraz, Van Dik Hout, Natasha Bedingfield, Kovacks, Imagine Dragons, Eefje de Visser, Adele, Coldplay. Het repertoire van Pulze bestaat uit alleen covers.

Pulze hanteert een richtprijs van €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.