Popcorn

  • Band   /   Bergen op Zoom
  • #Rock 'n Roll #Pop #Allround
  • Klinkt als Elvis, Smash Mouth, Chuck Berry, Johnny Cash, Dolly Parton, The Beatles, The Scene, Blof, Golden Earring, Anouk

Indicatie €800 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Popcorn

Check beschikbaarheid
Popcorn, Rock 'n Roll, Pop, Allround band

Een Brabantse coverband ontstaan in december 2014. De band bestaat uit 5 muzikanten op zoek naar een unieke sound. Bekende pop en rock nummers worden zo gearrangeerd dat ze door Popcorn binnen het rock-‘n-roll genre vallen.
Het repertoire bestaat uit nummers van artiesten als; Ray Charles, Smash Mouth, Stray Cats gecombineerd met muziek van nu met o.a. Anouk, U2, Miss Montreal.
De band is opgericht in Breda door Arthur en Steve. De naam Popcorn slaat op de gedeelde liefde voor het zoute goedje. Zoet is het ‘net niet’ volgens de heren. Sinds de oprichting in 2014 hebben de vijf vrienden een mooie live reputatie opgebouwd. Van optredens speciaal voor bedrijven tot aan verjaardagsfeesten in het café, Popcorn maakt er een muzikale sensatie van.
Door de opvallende samenstelling van een frontvrouw en vier mannen is Popcorn niet alleen een genot voor het oor, maar ook voor het oog.

Muziek

Something has got a hold on me

Great balls of fire

I'm sexy and i know it

Reviews

Boek Popcorn en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Popcorn, Rock 'n Roll, Pop, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Steve

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Popcorn

Popcorn is een band uit Bergen op Zoom. Popcorn speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Pop & Allround. Popcorn heeft sinds de inschrijving op 21/12/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Popcorn klinkt als: Elvis, Smash Mouth, Chuck Berry, Johnny Cash, Dolly Parton, The Beatles, The Scene, Blof, Golden Earring, Anouk. Het repertoire van Popcorn bestaat uit alleen covers.

Popcorn hanteert een richtprijs van €800 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.