Plussupportact

  (1)

Indicatie €1500 - €2200

Stuur een persoonlijk bericht naar Plussupportact

Check beschikbaarheid
Plussupportact , Coverband, Entertainment band

Na 2 uitgebreide tournees als begeleidingsband van Najib Amhali nu (sinds 2016) ook te boek als gangmakers, feestbeesten, hig-energy-party-band. Met covers van alle tijden en stijlen en een repertoire van duizenden titels een gegarandeerd succes.

Muziek

It's My Life (Rock)

Get Lucky (Dance)

Wild World (Reggae)

Reviews

Door op 09/09/2019

Voor onze trouwdag waren wij op zoek naar een leuke, veelzijdige band om er echt een feestje van te maken. Na diverse bands te hebben bekeken, viel ons oog op PlusSupportAct. De video sprak ons gelijk aan en op basis daarvan besloten we contact op te nemen. We ontvingen bijna direct een heel vriendelijke en positieve reactie van Alexander, de toetsenist. Het was geen probleem persoonlijk met hem af te spreken, iets wat voor ons belangrijk was om het goede gevoel te krijgen en onze wensen door te spreken. Na het gesprek waren we overtuigd en hebben we via Gigstarter het boekingsproces in gang gezet.

Gedurende het traject naar onze bruiloft hebben we geregeld contact gehouden, steeds met Alexander, en steeds zeer professioneel en snel. Kort voor de dag daar was kregen we onverwacht een mail van Alexander met de vraag of het ons leuk leek hun nieuwe concept 'The White Edition' op onze bruiloft te testen. Een geheel gepersonaliseerde aankleding, met o.a. onze foto op de drum, onze namen op de piano en gepersonaliseerde verzoekkaartjes. Daarnaast was de aankleding geheel afgestemd op een bruiloft. Hier hebben we voor gekozen en gelukkig geen moment spijt van gehad.

Want wat een ervaring was hun optreden! Vanaf het eerste nummer t/m de afsluiting zat de sfeer er volledig in. De aankleding maakte het helemaal af, maar de beste bevestiging die we kregen voor onze keus kwam van onze gasten. Geen moment was de dansvloer leeg en zowel tijdens de avond als na de bruiloft bleven mensen ons aanspreken op het feest die avond. Iedereen, inclusief wijzelf, heeft volop genoten en daar zijn we PlusSupportAct meer dan dankbaar voor!

Korte samenvatting: PlusSupportAct is een fantastische beleving en een ware aanvulling voor ieder feest. Dit hebben ze bij ons meer dan waargemaakt!

Contact

Plussupportact , Coverband, Entertainment band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Alexander

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Plussupportact

Plussupportact is een band uit Koog aan de Zaan. Plussupportact speelt muziek in de genres Entertainment & Coverband. Plussupportact heeft sinds de inschrijving op 12/08/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Plussupportact klinkt als: Top 100. Het repertoire van Plussupportact bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Plussupportact krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Plussupportact hanteert een richtprijs van €1500 - €2200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.