Plunder

  • Band   /   Leeuwarden
  • #Alternatief #Folk
  • Klinkt als Flogging Molly, Scotch, Dropkick Murphys, Rapalje, The Dolmen, Ye Banished Privateers, The Dread Crew of Oddwood, Pyrolysis, Russkaja, Scrum, Pyrates!, SeeD, Sunfire, Harmony Glen, Sassanachs, Drunken Dolly, Ooostblok, Hoppah!, Bocca Musica

Indicatie €650 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Plunder

Check beschikbaarheid
Plunder, Alternatief, Folk band

Plunder heet je welkom in haar haven! Trek je dansbare pirate-boots aan en grijp je vrienden bij de kraag! Deze pirate-partyfolk band uit Leeuwarden maakt Nederlandstalige liedjes over zwarte schapen, het verlangen naar vrijheid en de zoektocht naar je innerlijke vuur. Plunder laat geen kans voorbijgaan om samen met het publiek een feestje te bouwen en zorgt daarmee altijd voor leven in de brouwerij. Met invloeden uit verschillende stijlen als Ierse folk, balkan, ska en klezmer, zet het vijftal een energiek en opzwepend eigen geluid neer. Elke plek die dit bijeengeraapte zootje schorem aandoet, wordt gegarandeerd geplunderd!

-- ''Met invloeden als Ierse folk, balkan en ska zorgt Plunder voor een woest feestje.'' - 3voor12/Leiden

Plunder is geschikt voor uiteenlopende evenementen. De band bestaat uit professionele, geschoolde muzikanten en speelt zowel versterkt als akoestisch. Daardoor is Plunder geschikt voor verschillende evenementen. Eerder speelden deze piraten al op festivals (o.a. Castlefest, Paaspop), in kroegen en in poppodia (o.a. Melkweg). Maar ook op straat, in huiskamers en op schepen.

-- ''Vrolijke klanken, met feestelijke folk en het loont zich ook vooral om de teksten eens goed te beluisteren, waarin mooie vondsten hoorbaar zijn.'' - The Next Gig

Met inmiddels meer dan 100 uiteenlopende shows achter de rug in binnen- en buitenland, weten de leden precies hoe ze de boel op stelten kunnen zetten. De kapitein en first mate denken graag met je mee om een zo passend mogelijke show voor jouw feest of evenement neer te zetten. Wil je extra sfeer geven aan jouw festival, bruiloft, verjaardag of buurtfeest? Neem contact op met Plunder, ze staat je graag te woord!

-- ''The band truly amazed me with their style of music. (...) They earn to be at every folkfestival and in every Irish pub which has a stage.'' - Folk-metal.nl

Om er een extra speciaal feest van te maken, biedt Plunder voor een optreden ook de keuze uit een ruim scala aan gastmuzikanten. Wil je er graag een saxofoon bij, een banjo, viool, noem maar op, het kan allemaal! De kapitein en first mate staan altijd open voor je ideeën. In wat voor setting je Plunder ook boekt, een feest wordt het zeker!

Muziek

Het Zwarte Schaap

Het Vuur

Denk Na

Reviews

Boek Plunder en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Plunder, Alternatief, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Plunder

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Plunder

Plunder is een band uit Leeuwarden. Plunder speelt muziek in de genres Alternatief & Folk. Plunder heeft sinds de inschrijving op 27/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Plunder klinkt als: Flogging Molly, Scotch, Dropkick Murphys, Rapalje, The Dolmen, Ye Banished Privateers, The Dread Crew of Oddwood, Pyrolysis, Russkaja, Scrum, Pyrates!, SeeD, Sunfire, Harmony Glen, Sassanachs, Drunken Dolly, Ooostblok, Hoppah!, Bocca Musica. Het repertoire van Plunder bestaat uit covers en eigen werk.

Plunder hanteert een richtprijs van €650 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.