Play it Cool

  • Band   /   Amsterdam
  • #Coverband #Jazz #Big Band
  • Klinkt als New Cool Collective, Sven Hammond, Quincy Jones, Robbie Williams, Stevie Wonder.

Indicatie €300 - €1400

Stuur een persoonlijk bericht naar Play it Cool

Check beschikbaarheid
Play it Cool, Coverband, Jazz, Big Band band

Al meer dan 15 jaar vormt Play it Cool een hecht collectief van negentien musici die één passie delen: dansbare groovy muziek spelen in de traditie van de New Cool Collective. Funky jazz en soulvolle pop. Oude jazz nummers worden voorzien van een nieuw jasje, en hedendaagse artiesten als Anouk van een bigband arrangement. Verrassend repertoire variërend van een Wham medley, Robby Williams tot I can’t get no satisfaction van de Rolling Stones, maar dan voorzien van een swingend blazers arrangement. Zowel instrumentale nummers als gezongen nummers behoren tot het repertoire. Play it Cool is een band die op het podium jazz, soul, pop, ska en rock in de blender gooit om er een muzikale cocktail van te maken. De liefde en het enthousiasme voor de muziek straalt van het podium af. Play it Cool is op veel plaatsen inzetbaar. Op (jazz)festivals, braderieën, bruiloften, evenementen, beurzen en bedrijfsfeesten

Muziek

You know I'm no good

Good God

Midnight Rambler

Reviews

Boek Play it Cool en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Play it Cool, Coverband, Jazz, Big Band band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Play it Cool

Play it Cool is een band uit Amsterdam. Play it Cool speelt muziek in de genres Coverband, Jazz & Big Band. Play it Cool heeft sinds de inschrijving op 31/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Play it Cool klinkt als: New Cool Collective, Sven Hammond, Quincy Jones, Robbie Williams, Stevie Wonder. . Het repertoire van Play it Cool bestaat uit alleen covers.

Play it Cool hanteert een richtprijs van €300 - €1400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.