PIROSKA trio

Indicatie €700

Stuur een persoonlijk bericht naar PIROSKA trio

Check beschikbaarheid
PIROSKA trio, Gipsy, Allround, Akoestisch ensemble

Zigeunerorkesten hebben een lange traditie in het opluisteren van feesten. Daarbij wordt steeds muziek ten gehore gebracht die bedoeld is om de gasten te plezieren, te doen dansen en zingen of gewoon aangenaam te onderhouden tijdens het diner. Dit houdt in dat allerlei stijlen aan bod komen al naar gelang de muzikale wensen van het aanwezige publiek. Deze traditie willen wij met het ensemble PIROSKA verder zetten.
Het repertoire omvat dan ook naast Oost Europese en Slavische folklore en zigeunermuziek Weense Wals, Argentijnse Tango, wereldsuccessen uit het Franse Chanson, stukken uit musical en operette enz.

Muziek

an der schönen blauen donau

Kalinka

De leeuwerik Pascirta

Reviews

Boek PIROSKA trio en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

PIROSKA trio, Gipsy, Allround, Akoestisch ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - nick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over PIROSKA trio

PIROSKA trio is een ensemble uit Roosendaal. PIROSKA trio speelt muziek in de stijlen Gipsy, Allround & Akoestisch. PIROSKA trio heeft sinds de inschrijving op 14/09/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van PIROSKA trio klinkt als: Roby Lakatos, André Rieu, Stephane Grappelli, . Het repertoire van PIROSKA trio bestaat uit covers en eigen werk.

PIROSKA trio hanteert een richtprijs van €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.