Pianoman

  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Pop #Soul #Jazz
  • Klinkt als Stevie Wonder, Michael Jackson

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Pianoman

Check beschikbaarheid
Pianoman, Pop, Soul, Jazz soloartist

Nieuw op Gigstarter!

Zoekt u een professionele pianist? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Gosse Vale (1989) verzorgt al meer dan 10 jaar bij diverse gelegenheden- waaronder hotels, restaurants en cafe's- de pianomuziek. En dat is niet onopgemerkt gebleven! Gosse wordt ook wel 'Pianoman' genoemd en daarnaast staat hij bekend als 'Mr. Pianissimo', 'The Wedding Player' en 'Piano Reeves'.

Gosse is zich tijdens en na het behalen van zijn studie steeds meer gaan toeleggen op het pianospelen voor speciale gelegenheden. Optredens zijn te boeken voor iedere gelegenheid: een bruiloft, verjaardag, ceremonie, personeelsfeest, receptie, jubileum, diner, en nog veel meer! Overleg is wenselijk zodat hij zijn uitgebreide repertoire kan afstemmen op de gelegenheid. Indien u naast een pianist ook een zangeres, dj of een gehele band wenst is dit ook allemaal mogelijk.

Gosse speelt in de stijlen Pop, Soul, R&B, en Funk en daarnaast neemt hij af en toe een uitstapje naar stijlen als Bossa-Nova, Latin, Jazz, Licht-Klassiek en Hip-Hop. Hij is geïnspireerd door artiesten, zoals Stevie Wonder en Michael Jackson, die thema's als positiviteit, liefde en verbondenheid duidelijk naar voren laten komen in hun werk. Het is voor hem dus zowel een eer als een missie om bij iedere gelegenheid een zo groot mogelijke bijdrage te mogen leveren in het 'samen' neerzetten van de optimale sfeer.

De geluidsinstallatie wordt standaard door ons verzorgd en ook het transporteren van een akoestische vleugel behoort tot de mogelijkheden. Hij is ook te boeken met (of zonder) zijn ombouw vleugel in combinatie met zijn professionele Yamaha synthesizer, waar geweldig klinkende piano geluiden uitkomen!

Indien u wilt boeken of meer wilt weten, zoals bijv. een inkijkje in de setlist, neem dan gerust even vrijblijvend contact op!

Hopelijk tot ziens en horens!

Muziek

Pianoman (Live @ Pianobar M...

Pianoman - In your eyes

Pianoman - Wedding Medley

Reviews

Boek Pianoman en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Pianoman, Pop, Soul, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gosse

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Pianoman

Pianoman is een solo-artiest uit Amsterdam. Pianoman maakt vooral muziek in de genres Pop, Soul & Jazz. Pianoman heeft sinds de inschrijving op 24/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Pianoman klinkt als: Stevie Wonder, Michael Jackson. Het repertoire van Pianoman bestaat uit covers en eigen werk.

Pianoman hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.