Piano Pasion Kwartet

  (4)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Salsa #Jazz #Tango
  • Klinkt als Gardel, Stephan Grappelli, Charanga Son
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €720

Stuur een persoonlijk bericht naar Piano Pasion Kwartet

Check beschikbaarheid
Piano Pasion Kwartet, Salsa, Jazz, Tango band

• pianist Cajan Witmer
• percussionist Miguel Padron
• bassist Humberto Albores
• singer PrisciLa Música

Salsa, Tango, Jazz

An exquisite combination of sounds, but you don’t have to take our word for it : "Het is heel leuk en sfeervol als je binnenkomt en er staat een lekker bandje , wat er ook leuk uitziet, muziek te maken. De muziek was niet te hard, zodat de mensen ook goed met elkaar konden praten. Op het laatst nog even salsa dansen, heerlijk."

Muziek

Cubanse muziek met Piano Pa...

Tango met Piano Pasión Kwartet

Piano Pasión 4tet plays Col...

Reviews

Door op 28/09/2016

Onze ervaring met Priscila en Piano Pasion Kwartet op onze bruiloft was geweldig! Voorbereiding en uitvoering verliepen uiterst gedegen en professioneel. Zij hebben de sfeer van de middag en avond heel goed aangevoeld (eerst als achtergrondmuziek en later dansbaar - ze hebben ook de pauzemuziek verzorgd). Het was precies zoals we gehoopt hadden en mede dankzij Piano Pasion Kwartet hebben wij een fantastische dag gehad!

Door op 10/10/2015

" Piano Passion was bij mijn 50e verjaardag in De Wollebrand van Honselersdijk. Zangeres PrisciLa verzorgde samen met piano, viool en percussie heerlijke Latijns Amerikaanse muziek! Zowel op de achtergrond als tijdens een korte Salsa workshop zorgde de band voor een geweldig mooie bijdrage aan een geslaagd feest!"

Door op 10/10/2015

“Zelfs de meest notoire dansweigeraars gingen de dansvloer op. Het zijn echt goede musici. Omdat wij erg van muziek houden, vonden we dat belangrijk. Top!”

Contact

Piano Pasion Kwartet, Salsa, Jazz, Tango band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - PrisciLa

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Piano Pasion Kwartet

Piano Pasion Kwartet is een band uit Amsterdam. Piano Pasion Kwartet speelt muziek in de genres Salsa, Jazz & Tango. Piano Pasion Kwartet heeft sinds de inschrijving op 15/07/2015 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Piano Pasion Kwartet klinkt als: Gardel, Stephan Grappelli, Charanga Son . Het repertoire van Piano Pasion Kwartet bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Piano Pasion Kwartet krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Piano Pasion Kwartet hanteert een richtprijs van €400 - €720 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.