Phoenix City Retaliators

  • Band   /   Rotterdam
  • #Dancehall #Reggae #Ska
  • Klinkt als Madness, The Skatalites, The Specials, The Slackers, Toots and the Maytals

Indicatie €400 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Phoenix City Retaliators

Check beschikbaarheid
Phoenix City Retaliators, Dancehall, Reggae, Ska band

Bio Phoenix City Retaliators

De muzikanten van de Rotterdamse Ska band “Phoenix City Retaliators” zijn zeer toegewijd. Hun wortels zijn diep verankerd in de Nederlandse ska scene. De naam verwijst naar de stad Rotterdam. Herrezen uit zijn as tot metropool, zoals de Phoenix. Hun sound brengt de bezieling terug in de ska. Energieke, dansbare muziek en altijd met een positieve vibe.

In een ongelooflijk korte tijd ontwikkelden ze een zeer eigen geluid. Rauw, rebels en dynamisch. Een gedurfde muzikale saus, met de nadruk op stevige dansbare ritmes, ondersteund door doeltreffende blazers, een scheurend orgel, meerstemmige zang en heerlijke solo's. Invloeden uit surf, funk en oude punkrock zijn duidelijk waarneembaar, maar hun liefde en respect voor de authentieke Jamaicaanse ska, rocksteady en early-reggae is altijd meteen duidelijk.

Ze timmeren aan de weg sinds 2012 en hun aanstekelijke Jamaicaanse dansmuziek is niet onopgemerkt gebleven. Ze speelden o.a. op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, Rotterdam Unlimited (Zomercarnaval) en opende shows voor legendarische bands als: The Slackers, David Hillyard & The Rocksteady Seven, Jaya the Cat en The Toasters.

Muziek

Retaliator Theme

Swing-a-Ling Time

Pingpong Hooligan

Reviews

Boek Phoenix City Retaliators en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Phoenix City Retaliators, Dancehall, Reggae, Ska band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Thijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Phoenix City Retaliators

Phoenix City Retaliators is een band uit Rotterdam. Phoenix City Retaliators speelt muziek in de genres Dancehall, Reggae & Ska. Phoenix City Retaliators heeft sinds de inschrijving op 24/10/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Phoenix City Retaliators klinkt als: Madness, The Skatalites, The Specials, The Slackers, Toots and the Maytals. Het repertoire van Phoenix City Retaliators bestaat uit covers en eigen werk.

Phoenix City Retaliators hanteert een richtprijs van €400 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.