Philip & Timo Jordanov

  (3)
  • Band   /   Utrecht
  • #Jazz #Gipsy #Blues
  • Klinkt als Rosenberg Trio, Django Reinhardt, Chet Atkins,
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Philip & Timo Jordanov

Check beschikbaarheid
Philip & Timo Jordanov , Jazz, Gipsy, Blues band

Het jonge gitaarduo Philip en Timo Jordanov speelt voor elke gelegenheid. Zij hebben een zeer uitgebreid repertoire. Van klassiek tot classic rock, van blues tot balkan, tot gypsy jazz: alles is mogelijk! Met virtuoze instrumentale gitaarmuziek houden ze ieder publiek geboeid.

Muziek

What a Groove (Wim den Herd...

Minor Swing

Jerry's Breakdown

Reviews

Door op 08/10/2019

Wij willen Philip en Timo hartelijk bedanken voor hun muzikale bijdrage van het 50 jarige huwelijksfeest van onze ouders. Dankzij jullie is het een onvergetelijk mooie middag geworden. Jullie virtuoos gitaarspel vond iedereen geweldig en daarnaast konden de gasten verzoeknummers indienen. Wij vinden Philip en Timo echt een aanrader om een feest compleet te maken.

Door op 16/06/2019

Heel gezellig concert op onze trouwerij! Ze konden heel goed de sfeer aanvoelen en daarop inspelen. Verder zijn het heel aardige jongens en ook erg goed in hun vak! Aanrader!

Door op 14/05/2018

Het was een super optreden! In de aanloop naar het optreden liep alles al op rolletjes (ik kreeg op elke vraag meteen antwoord), ze waren prima op tijd en brachten meteen de sfeer erin. Ik had het uitgezocht omdat ik het zo heerlijke muziek vond maar live was het nog veel beter (en langer :-) dan ik me had voorgesteld! Ik zou Philip en Timo aan iedereen, met een heel gerust hart, aanraden om hun feest nog feestelijker te maken!

Contact

Philip & Timo Jordanov , Jazz, Gipsy, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Philip

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Philip & Timo Jordanov

Philip & Timo Jordanov is een band uit Utrecht. Philip & Timo Jordanov speelt muziek in de genres Jazz, Gipsy & Blues. Philip & Timo Jordanov heeft sinds de inschrijving op 17/03/2018 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Philip & Timo Jordanov klinkt als: Rosenberg Trio, Django Reinhardt, Chet Atkins, . Het repertoire van Philip & Timo Jordanov bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Philip & Timo Jordanov krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Philip & Timo Jordanov hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.