Paul & Pelle

  • Band   /   Helmond
  • #Pop #70s #80s
  • Klinkt als Danny Vera, Bløf, Racoon, Suzan & Freek, Nielson

Indicatie €495 - €795

Stuur een persoonlijk bericht naar Paul & Pelle

Check beschikbaarheid
Paul & Pelle, Pop, 70s, 80s band

Paul & Pelle zijn een opkomend talenten duo die getekend zijn bij het platenlabel Multicolor Records. Een echte aanbeveling wanneer het neer komt op een avondje kwalitatief vermaak! Bij Multicolor Records geloven we dat muziek mensen op een unieke manier verbindt en samenbrengt, ongeacht wie je bent, wat je doet of waar je vandaan komt. Deze verbinding kan met de juiste artiesten op ieder podium in Nederland gemaakt worden. Where words fail, music speaks!

Daarom willen wij u bij dezen graag voorstellen aan Paul & Pelle. Twee enthousiaste muzikanten die op professioneel niveau spelen en voor een blijvende herinnering zorgen bij uw gasten. Zij coveren hits van toen en nu, denk hierbij aan artiesten zoals Bruce Springsteen, Danny Vera, Bløf, Billy Joel en The Eagles. Met een veelzijdig repertoire zijn hun optredens toegankelijk voor zowel jong als oud. De set bouwt zich mooi op van kleine, akoestische songs tot de bekende meezingklassiekers. Alles opgeteld heeft u met Paul & Pelle de juiste ingrediënten in huis voor een succesvolle avond!

Muziek

Perfect Strangers (Paul & P...

Crazy (Paul & Pelle Acousti...

Reviews

Boek Paul & Pelle en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Paul & Pelle, Pop, 70s, 80s band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Danny

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Paul & Pelle

Paul & Pelle is een band uit Helmond. Paul & Pelle speelt muziek in de genres Pop, 70s & 80s. Paul & Pelle heeft sinds de inschrijving op 24/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Paul & Pelle klinkt als: Danny Vera, Bløf, Racoon, Suzan & Freek, Nielson. Het repertoire van Paul & Pelle bestaat uit alleen covers.

Paul & Pelle hanteert een richtprijs van €495 - €795 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.