Paul Chapman

Indicatie €250 - €5000

Stuur een persoonlijk bericht naar Paul Chapman

Check beschikbaarheid
Paul Chapman, Allround, Entertainment, Wereldmuziek band

Paul Chapman is een allround artiest. U kunt hem op diverse gelegenheden tegenkomen als Dj, Zanger, Entertainer - One Man Band, met zijn band of Drive In en Karaoke Show! Paul Chapman is geschikt voor alle denkbare en ondenkbare Feesten, Bruiloften en Partijen. Allround Live Coverband of een combinatie van LIVE MUZIEK en DJ waardoor Uw evenement verzekerd is van non-stop muziek en entertainment alles is bespreekbaar. De afgelopen decennia verzorgde Paul Chapman met deze unieke formule al vele optredens die, juist vanwege het feit dat hierdoor een vrijwel onbeperkt repertoire gepresenteerd wordt, door jong en oud als zeer geslaagd ervaren word! Deze vorm van entertainment is daardoor uitermate geschikt voor elke feestavond ongeacht een bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, camping, bruin café, kermis, oktoberfeest en zelfs festivals! Het maakt niet uit voor welke gelegenheid! Altijd succes verzekerd! U verzint het en Paul verzorgt het muzikaal tot in de puntjes!!

Muziek

Live Sound Demo Allround

15 minuten Allround Demo

Vannach ( Limburgse Carnava...

Reviews

Boek Paul Chapman en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Paul Chapman, Allround, Entertainment, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Paul Chapman

Paul Chapman is een band uit Venlo. Paul Chapman speelt muziek in de genres Allround, Entertainment & Wereldmuziek. Paul Chapman heeft sinds de inschrijving op 26/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Paul Chapman klinkt als: Luister de sound demo's en oordeel zelf. Het repertoire van Paul Chapman bestaat uit alleen covers.

Paul Chapman hanteert een richtprijs van €250 - €5000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.