PAU!

  • Band   /   Hilversum
  • #Pop #Rock #Soul
  • Klinkt als Anouk, Kings of Leon, James Bay, Live

Indicatie €1750

Stuur een persoonlijk bericht naar PAU!

Check beschikbaarheid
PAU!, Pop, Rock, Soul band

PAU! is de band van Pauline Zurlohe. Zij is bekend van haar deelname aan Idols 2008 waar ze in de live shows werd vergeleken met rock chicks als Anouk en Sass Jordan. PAU! staat garant voor een energieke show met eigen werk en bekende covers gespeeld door een superband. PAU! is nu ook te boeken via Gigstarter.

Pauline Zurlohe is een veelzijdig artiest en is al lang te vinden op de Nederlandse podia. Na Idols heeft ze een aantal singles uitgebracht en is gaan touren met haar toenmalige band State. Ook heeft Pauline muziek geschreven voor o.a. Jeroen van der Boom.

Sinds begin 2018 is Pauline ‘on stage' te zien met haar band PAU!. Met Bram Bokken (gitaar, o.a. State, Nikki), Rogier van Wegberg (bas, o.a. Do, Night of the Proms) en Nico Verspaget (drums, o.a. Buitenzinne, Stockbrood).

Muziek

The Last Laugh

Do You See Me

Evergreen is Golder (Live j...

Reviews

Boek PAU! en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

PAU!, Pop, Rock, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nico

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over PAU!

PAU! is een band uit Hilversum. PAU! speelt muziek in de genres Pop, Rock & Soul. PAU! heeft sinds de inschrijving op 01/08/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van PAU! klinkt als: Anouk, Kings of Leon, James Bay, Live. Het repertoire van PAU! bestaat uit covers en eigen werk.

PAU! hanteert een richtprijs van €1750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.