ParisHellum

  • Band   /   Groningen
  • #Rock 'n Roll #Blues #Pop
  • Klinkt als blues, swingblues, rock and roll, pop
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €0 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar ParisHellum

Check beschikbaarheid
ParisHellum, Rock 'n Roll, Blues, Pop band

ParisHellum is een muzikaal en vooral gezellig voortvloeisel uit een aantal (ver)bandjes vanuit het verleden.
Muziek maken is een dynamisch gebeuren. Na wat vallen en opstaan ontstond er iets, wat in de voetbalwereld wel 'chemie' genoemd wordt. Met elkaar muziek maken werd plotseling samenspelen. Door de jaren heen ligt het accent vooral op muziek uit de jaren '60-'70, met hier en daar een uitstapje. Af en toe komt er zelfs een oude hit voorbij. Sinds 2011 speelt de band in deze bezetting en kent een mooie mix van leeftijden, van 23 tot midden 50 en wordt gevormd door Annemarie, Bas, Barry en Wim met een standaard bezetting van zang, sologitaar, bas, en drums.
ParisHellum is een band zonder winstoogmerk en kan vaak tegen een gunstige prijs worden geboekt. Onze gage is afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de aard van het evenement, reiskosten, het aantal te spelen sets, de speeltijden en eventueel door te berekenen kosten (bv. huur extra versterking of licht). Daarom stellen we onze gage graag per optreden vast.

Muziek

Bad Case Of Love

Tore Down

Walking By Myself

Reviews

Boek ParisHellum en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

ParisHellum, Rock 'n Roll, Blues, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over ParisHellum

ParisHellum is een band uit Groningen . ParisHellum speelt muziek in de genres Pop, Rock 'n Roll & Blues. ParisHellum heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van ParisHellum klinkt als: blues, swingblues, rock and roll, pop. Het repertoire van ParisHellum bestaat uit alleen covers.

ParisHellum hanteert een richtprijs van €0 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.