¡Parece Picante!

  • Band   /   Amsterdam
  • #Salsa #Latin
  • Klinkt als Bamboleo, Havana d' Primera, Los Van Van

Indicatie €900 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar ¡Parece Picante!

Check beschikbaarheid
¡Parece Picante!, Salsa, Latin band

¡Parece Picante! is een pittige salsaband met Amsterdam als thuisbasis. Ontstaan op de fundamenten van de roemruchte salsaband Típico Tampoco heeft ¡Parece Picante! de ambitie om swingende en sprankelende salsa ten gehore te brengen voor een breed publiek. We laten ons daarbij inspireren door grootheden in de salsawereld zoals Jimmy Bosch, Bamboleo, Issac Delgado, Los Van Van en vele anderen. De frontline van ¡Parece Picante! wordt gevormd door maar liefst 4 zangers en zangeressen, waarbij de ervaren salsazanger Ben Suitela en het pareltje Amber Nijman het publiek verleiden met hun opzwepende pregones. Zij worden ondersteund door twee achtergrondzangeressen, een solide ritmesectie en een ijzersterke 4-mans blazerssectie. Met ¡Parece Picante! bent u verzekerd van een swingende live salsa show waarbij niemand de dansvloer zal willen verlaten!

Muziek

Live Bredeweg festival 2018...

Me Dicen Live Bredeweg Fest...

Sonrie Live Bredeweg Festiv...

Reviews

Boek ¡Parece Picante! en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

¡Parece Picante!, Salsa, Latin band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Vincent

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over ¡Parece Picante!

¡Parece Picante! is een band uit Amsterdam. ¡Parece Picante! speelt muziek in de genres Salsa & Latin. ¡Parece Picante! heeft sinds de inschrijving op 05/05/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van ¡Parece Picante! klinkt als: Bamboleo, Havana d' Primera, Los Van Van. Het repertoire van ¡Parece Picante! bestaat uit alleen covers.

¡Parece Picante! hanteert een richtprijs van €900 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.