DISCO SURE

  (2)
  • DJ   /   Amsterdam
  • #Deep house #Disco #Pop
  • Klinkt als Funky beats in een herkenbaar jasje voor iedere gelegenheid!
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar DISCO SURE

Check beschikbaarheid
DISCO SURE, Deep house, Disco, Pop dj

♬ DISCOSURE brengt een fijne blend van funk, disco en golden oldies in een jasje van nu. Het DJ-team bestaat uit Free Hugs en Fino: we brengen de sfeer op iedere gelegenheid. Van een private party of rustige opbouw tot al uw feesten en (huwelijks)partijen. Stuur ons vrijblijvend een berichtje voor meer informatie!

♬ DISCOSURE brings you the perfect blend of funk, disco and golden oldies in a nowadays jacket. The DJ crew consists of Free Hugs and Fino: we rock crowds on any occasion, from private parties and loungy conceptstores to weddings and clubs. Feel free to send us an inquiry at all times!

Muziek

Disco

Deep House

Lounge

Reviews

Door op 31/05/2017

Contact was makkelijk, alle afspraken waren helder en zijn perfect nagekomen. Chris en Josephine waren leuke dj's, voelden de sfeer goed aan en hebben ons trouwfeest voorzien van de juiste muziek op de juiste momenten. Complimenten!

Door op 14/01/2017

Josephine en Chris hebben een geweldige verzameling muziek en maakten bij ons absoluut het feestje! Ze wisten de meest uiteenlopende genres door elkaar te mixen alsof het niets was en dat terwijl we ze zeer last minute boekten voor onze nieuwjaarsreceptie in het Hilton Hotel. Helemaal top dus, een aanrader voor al uw feesten en partijen wat ons betreft!!

Contact

DISCO SURE, Deep house, Disco, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Christiaan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DISCO SURE

DISCO SURE is een DJ uit Amsterdam. DISCO SURE draait muziek in de stijlen Deep house, Disco & Pop. DISCO SURE heeft sinds de inschrijving op 14/01/2017 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DISCO SURE klinkt als: Funky beats in een herkenbaar jasje voor iedere gelegenheid!. Het repertoire van DISCO SURE bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DISCO SURE krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

DISCO SURE hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.