Pangaea

  • Ensemble   /   Utrecht
  • #Wereldmuziek
  • Klinkt als muziek uit alle hoeken van de aardbol

Indicatie €700 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Pangaea

Check beschikbaarheid
Pangaea, Wereldmuziek ensemble

Twaalf zangeressen, één werelds geluid! De Utrechtse vocal group Pangaea brengt meerstemmige muziek uit alle hoeken van de aardbol onder leiding van dirigent en arrangeur Tijs Krammer. In diens zelfgeschreven vier- tot achtstemmige arrangementen, af en toe ondersteund door percussiebegeleiding, verrast Pangaea met haar warme geluid, sfeervolle theatrale presentatie en gevarieerde repertoirekeuze. Pangaea biedt muziek voor iedere gelegenheid en beschikt over eigen geluidsapparatuur, waardoor zij op iedere gewenste locatie kan zingen. In 2013 won Pangaea de eerste prijs in de categorie 'Topklasse Direct Mics' op het BALK Topfestival in Rotterdam.

Muziek

Pangaea - Gracias a la Vida

Pangaea - Aicha

Pangaea - La Vie en Rose

Reviews

Pangaea heeft nog geen reviews.

Contact

Pangaea, Wereldmuziek ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maaike

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Pangaea

Pangaea is een ensemble uit Utrecht . Pangaea speelt muziek in de stijlen Wereldmuziek. Pangaea heeft sinds de inschrijving op 25/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Pangaea klinkt als: muziek uit alle hoeken van de aardbol. Het repertoire van Pangaea bestaat uit covers en eigen werk.

Pangaea hanteert een richtprijs van €700 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.