Pablo el Tonelero

  (2)

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Pablo el Tonelero

Check beschikbaarheid
Pablo el Tonelero, Wereldmuziek, Singer-songwriter, Folk soloartist

Ik speel covers van bekende singer-songwriters en bands uit het wereld repertoire. Ook speel ik eigen werk, voornamelijk Nederlandstalig. Kan zowel uit-versterkt als akoestisch.

Een uitgebreid concert is ook mogelijk, speeltijd kan uitgesmeerd worden over 2 a 3 uur. Eventueel ook uit te breiden met complete band "Nootmuskaat"; tevens op Gigstarter te vinden.

Muziek

La Bamba (met band)

Voor bij de thee (met band)

Een zeeman zingt door (solo)

Reviews

Door op 20/08/2018

Pablo heeft onze verwachtingen overtroffen: met zijn act en Spaanse nummers heeft hij een energiek en meeslepend optreden neergezet. Een absolute aanrader.

Door op 19/12/2016

Paul kwam als verrassing op mijn moeders 60e verjaardag spelen. Het was een heel mooi intiem optreden, in huiselijke sfeer. Mijn moeder vond het echt een feestje dat hij er was! Verzoeknummertjes waren ook geen probleem. Bedankt Paul!

Contact

Pablo el Tonelero, Wereldmuziek, Singer-songwriter, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Pablo el Tonelero

Pablo el Tonelero is een solo-artiest uit Amsterdam. Pablo el Tonelero maakt vooral muziek in de genres Folk, Singer-songwriter & Wereldmuziek. Pablo el Tonelero heeft sinds de inschrijving op 08/01/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Pablo el Tonelero klinkt als: Gipsy Kings, Herman van Veen, Bob Dylan. Het repertoire van Pablo el Tonelero bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Pablo el Tonelero krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Pablo el Tonelero hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.