Outside Revelation

  • Band   /   Breda
  • #Hard Rock #Rock
  • Klinkt als Audioslave, Soundgarden, Guns roses, Led Zeppelin

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Outside Revelation

Check beschikbaarheid
Outside Revelation, Hard Rock, Rock band

Outside Revelation is een samenwerking tussen muzikanten uit Nederland en België. Geïnspireerd door de alternatieve rock uit de jaren zeventig en negentig / begin 2000, maakt de band eigen nummers die je grijpen, vasthouden en niet rommelen. Denk aan een mix tussen Deep Purple, Lep Zeppelin, Stone Temple Pilots en Audioslave ... en je krijgt het geluid waarnaar ze streven: een zware beukende ritmesectie, subtiele gitaren die vaak barsten in zware riffs en stijgende zangpartijen. De band verpakte onlangs hun eerste EP met de bekroonde Nederlandse producer Guido Aalbers (Muse, QOTSA, Coldplay, Live). Kers op de taart werd in New York geleverd door gigant Andy VanDette (Rush, Shinedown, David Bowie) te beheersen. De EP is beschikbaar om te streamen en te kopen bij http://outsiderevelation.bandcamp.com

Muziek

Got my Eye on You

Find my way

One way mirror

Reviews

Outside Revelation heeft nog geen reviews.

Contact

Outside Revelation, Hard Rock, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - OutsideRevelation

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Outside Revelation

Outside Revelation is een band uit Breda. Outside Revelation speelt muziek in de genres Hard Rock & Rock. Outside Revelation heeft sinds de inschrijving op 18/04/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Outside Revelation klinkt als: Audioslave, Soundgarden, Guns roses, Led Zeppelin. Het repertoire van Outside Revelation bestaat uit covers en eigen werk.

Outside Revelation hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.