One Dope Sound

Indicatie €100 - €484

Stuur een persoonlijk bericht naar One Dope Sound

Check beschikbaarheid
One Dope Sound, Electronic, Pop, R&B dj

Mijn naam is Anthony, ik ben een muziek producer en DJ uit de Verenigde Staten en woon momenteel in Heerhugowaard met mijn vrouw en zoontje. Al sinds kinds af aan ben ik bezig met muziek, ik ben begonnen als drummer bij een aantal indie rock bands en heb later mijn passie gevonden als elektronische muziek producer. Ik produceer nu 5 jaar mijn eigen muziek en DJ daarnaast. Ik heb een uitlopende muziek smaak en produceer en draai een variatie van EDM, pop, hip hop etc. Ook zal ik mijn set zo veel mogelijk aanpassen op uw wensen en smaak. Dit zullen we altijd in goed overleg doen.

Muziek

One Dope Sound - Searhing

One Dope Sound - Borrowing

Reviews

Boek One Dope Sound en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

One Dope Sound, Electronic, Pop, R&B dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anthony

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over One Dope Sound

One Dope Sound is een DJ uit Alkmaar. One Dope Sound draait muziek in de stijlen Electronic, Pop & R&B. One Dope Sound heeft sinds de inschrijving op 09/01/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van One Dope Sound klinkt als: Odesza, Illenium, Chainsmokers. Het repertoire van One Dope Sound bestaat uit covers en eigen werk.

One Dope Sound hanteert een richtprijs van €100 - €484 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.