Oliveira's Kitchen

  • Band   /   Twente
  • #Pop #Latin #Disco
  • Klinkt als Zomerpop, Disco-Funk en...Latin! (Bruno Mars, Jason Mraz, Giovanca, Juan Luis Guerra, Shakira, WHAM, Banda Calypso, Daftpunk)

Indicatie €1850

Stuur een persoonlijk bericht naar Oliveira's Kitchen

Check beschikbaarheid
Oliveira's Kitchen, Pop, Latin, Disco band

Zomer... zwoele avonden... vrolijke klanken... wie wil dat nu niet op een feest? Midden in de zomer of hartje winter: zomermuziek geeft altijd een bijzondere sfeer. Laat die stijl nu net de specialiteit van Oliveira's Kitchen zijn!

Oliveira’s Kitchen is een collectief van minstens 9 muzikanten. Een coverband, maar beslist een heel bijzondere! Hun gemeenschappelijke factor is de liefde voor muziek. Ze maken met zo'n grote bezetting optimaal gebruik van de mogelijkheden; want ze spelen een weinig geziene combinatie van latin, tropical, disco-pop en zomerse popmuziek!

Iedereen weet uit eigen ervaring dat je moeilijk kunt blijven stilzitten bij het horen van funky summerbeats en echte latin! Marktplein, feesttent, bruiloft of bedrijfsfeest, als jullie willen gaan dansen, dan verzorgt Oliveira's Kitchen de muziek!

In die zomersfeer speelt Oliveira’s Kitchen overbekende nummers van artiesten en bands als: Pharrell Williams, Madonna en Jason Mraz. Dat gecombineerd met pure Latin-klanken van Plena Libre en Banda Calypso, maakt dat de band de dansvloer beslist in beweging krijgt.

Een bijkomend element is dat aan diverse nummers een eigen twist gegeven wordt, verrassend maar zeker herkenbaar!

Reviews

Boek Oliveira's Kitchen en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Oliveira's Kitchen, Pop, Latin, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Oliveira's Kitchen

Oliveira's Kitchen is een band uit Twente. Oliveira's Kitchen speelt muziek in de genres Disco, Pop & Latin. Oliveira's Kitchen heeft sinds de inschrijving op 29/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Oliveira's Kitchen klinkt als: Zomerpop, Disco-Funk en...Latin! (Bruno Mars, Jason Mraz, Giovanca, Juan Luis Guerra, Shakira, WHAM, Banda Calypso, Daftpunk). Het repertoire van Oliveira's Kitchen bestaat uit alleen covers.

Oliveira's Kitchen hanteert een richtprijs van €1850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.