O.D. rock'n bluesband

  • Band   /   Roosendaal
  • #Rock #Blues #Country
  • Klinkt als O.D.
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €550

Stuur een persoonlijk bericht naar O.D. rock'n bluesband

Check beschikbaarheid
O.D. rock'n bluesband, Rock, Blues, Country band

O.D. rock’n bluesband uit Roosendaal.
Een band die regelmatig speelt op de brabantse bluespodia en cafes maar ook daar buiten steeds bekender wordt Zuidholland, Zeeland en ook Limburg maakte kennis met deze band. De band is ook steeds vaker te vinden in Belgie die ook een prima blues en rock cultuur hebben. Deze band hanteert een goede en uitgebalanceerde keuze van hun muziek waarbij gegarandeert het publiek volop mee kan swingen en zingen. Kwaliteit en gezelligheid staat zeer hoog in het vaandel.

O.D. Rock’n Blues Band
Lead guitarist: Peter Thieme Toetsen: Raymond van Kesteren Bassist: Frank Kramer Zang: Rob van Dam Drums: Nick v/d Stocken
2 gitaristen, Peter Thieme en Theo Sittrop, spelen al jaren in allerlei bands en in allerlei genres en zijn in West-Brabant bekend in de music-scene. Op dat moment gingen zij samen aan de slag met de rock en blues muziek. Moeilijk was het om een drummer en een bassist te vinden in het rock, blues genre. Na enkele wisselingen werd de drummer Nick van der Stocken. Hij bleek net zoveel passie te hebben als de rest. Een bassist werd gevonden, Frank Kramer had diezelfde passie en inzet en was snel ingepast als bassist. Met Gert Vonk werd er een uitstekende zanger toegevoegd. Nog wat later kwam Raymond van Kesteren met zijn toetsen en maakte O.D. weer een grote sprong vooruit. Inmiddels heeft Theo Sittrop de band verlaten en is een andere muzikale richting opgegaan. Joe Bonamassa, Jonny Lang, Stevie Ray Vaughan, Barefoot, Julian Sas, George Thorogood, maar ook Santana en Fleetwood Mac zijn de invloeden van de O.D. band.
Marc Lemhouse, David Bowie en zelfs James Brown zijn de hofleveranciers van muziek Voor de O.D. band. En deze combinatie bracht al gauw ROCK’n BLUES. Deze band staat dus garant de stevige en gezellige avond.

Muziek

To The Devil For a Dime

The River

Midnight Rider

Foto's

Reviews

Boek O.D. rock'n bluesband en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

O.D. rock'n bluesband, Rock, Blues, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frank

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over O.D. rock'n bluesband

O.D. rock'n bluesband is een band uit Roosendaal. O.D. rock'n bluesband speelt muziek in de genres Rock, Blues & Country. O.D. rock'n bluesband heeft sinds de inschrijving op 16/02/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van O.D. rock'n bluesband klinkt als: O.D.. Het repertoire van O.D. rock'n bluesband bestaat uit covers en eigen werk.

O.D. rock'n bluesband hanteert een richtprijs van €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.