NoPoint

  (1)
  • Band   /   Goes
  • #Pop #Rock #Coverband
  • Klinkt als Golden Earring, Thin Lizzy, NoPoint, Classic Rock
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €350 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar NoPoint

Check beschikbaarheid
NoPoint, Pop, Rock, Coverband band

NoPoint is een no-nonsense rock band die een mix van classic rock- en popcovers speelt. Sommige nummers worden letterlijk nagespeeld, andere nummers krijgen een behoorlijke "twist", in ieder geval is het eindresultaat altijd behoorlijk rockend en soms een tikje bluesy. Van ABBA tot AC/DC, van Gruppo Sportivo tot Golden Earring, voor NoPoint is het allemaal geen punt. Een dynamische podiumpresentatie, een solide ritmesectie, meerstemmige zang en een flinke dosis humor en relativeringsvermogen zijn zomaar wat kenmerken van NoPoint, de band die overigens al een keer in Paradiso stond waar toenmalig NoPremier Wouter Bos de eerste CD – met ook enkele eigen nummers – in ontvangst nam. Vijf door de wol geverfde muzikanten uit Zeeland en Zuid-Holland die in de klassieke rockbezetting van drums, bas, gitaar, meer gitaar, zang en natuurlijk kazoo de klok op rock zetten met als resultaat dat in alle muziekcafés en op alle feesten waar NoPoint speelde de band teruggevraagd werd!

Muziek

When A Blind Man Cries

Call Me

Call Me

Reviews

Door op 19/06/2016

We hebben op een goede manier contact met elkaar kunnen hebben. We hebben de afspraken op een goede manier kunnen maken. Het optreden is goed bevallen. Er werd een goed feestje gemaakt. De bandleden waren vriendelijk en erg soepel in het aanbrengen van veranderingen binnen het optreden wat als fijn is ervaren. Kortom een goed optreden met fijn contact

Contact

NoPoint, Pop, Rock, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - André

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over NoPoint

NoPoint is een band uit Goes. NoPoint speelt muziek in de genres Pop, Rock & Coverband. NoPoint heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van NoPoint klinkt als: Golden Earring, Thin Lizzy, NoPoint, Classic Rock. Het repertoire van NoPoint bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: NoPoint krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

NoPoint hanteert een richtprijs van €350 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.