NolaNola

Indicatie €100 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar NolaNola

Check beschikbaarheid
NolaNola, Pop, Singer-songwriter, Akoestisch ensemble

Twee stemmen, één gitaar en heel veel zin in muziek, dat is alles. Een simpel recept dat zoveel moois oplevert: intense, melodieuze en lichtvoetige samenzang. Altijd in beweging, altijd op zoek, naar mooier, meer verhaal, meer samen, meer muziek…

En wat doet NolaNola in het dagelijks leven? Vogelvrij fietsen zij door Amsterdam. Op weg naar een klas om les te geven, op weg naar het voetbalveld waar gescoord moet worden, op weg naar een nieuw lied. Want tijdens het rijden denken ze. Aan taarten, aan de liedjes van The Beatles die altijd kloppen, aan de klok die steeds maar tikt….

Reviews

Boek NolaNola en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

NolaNola, Pop, Singer-songwriter, Akoestisch ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mattanja

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over NolaNola

NolaNola is een ensemble uit Amsterdam. NolaNola speelt muziek in de stijlen Akoestisch, Pop & Singer-songwriter. NolaNola heeft sinds de inschrijving op 01/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van NolaNola klinkt als: First Aid Kit, Kate & Anna McGarrigle, Simon & Garfunkel. Het repertoire van NolaNola bestaat uit covers en eigen werk.

NolaNola hanteert een richtprijs van €100 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.