Noctulux

Indicatie €0 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Noctulux

Check beschikbaarheid
Noctulux, Rock, Metal, Progressieve rock band

Noctulux is een female-fronted rockband uit Gelderland die uitsluitend eigen werk brengt. In haar huidige formatie bestaat de band sinds medio 2017.

Het repertoire van Noctulux is stevig geworteld in de melodische rock met wat invloeden van andere genres. Nummers zijn een creatieve mixen van luchtige soft-rock, romantische passages, stevige rock-riffs en loodzware doom. Zanglijnen en melodieën zijn catchy en poppy. Teksten variëren van beschouwend tot zwaarmoedig. Ondanks al deze contrasten, slaagt de band erin om coherente nummers met een grote emotionele impact te maken.

Noctulux shows zijn door de technische vaardigheden van de bandleden en de sympathieke uitstraling en het aanstekelijk enthousiasme van de band degelijk en onderhoudend.

Noctulux wordt in de herfst van 2015 opgericht door Mirjam van der Wel maar de huidige formatie ontstaat pas medio 2017. Dan wordt begonnen met het opnemen van het debuutalbum “From the shadows” dat begin 2018 wordt uitgebracht.

Muziek

Noctulux - Goodbye

Reviews

Boek Noctulux en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Noctulux, Rock, Metal, Progressieve rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dennis

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Noctulux

Noctulux is een band uit Apeldoorn. Noctulux speelt muziek in de genres Rock, Metal & Progressieve rock. Noctulux heeft sinds de inschrijving op 18/07/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Noctulux klinkt als: Symphonische female fronted rock. Het repertoire van Noctulux bestaat uit alleen eigen werk.

Noctulux hanteert een richtprijs van €0 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.